Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη: Πανηγυρική επανεκλογή του Ιγνάτιου Καϊτεζίδη με 70,05%

Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη: Πανηγυρική επανεκλογή του Ιγνάτιου Καϊτεζίδη με 70,05%

Με ποσοστά που έφτασαν σε κάποια εκλογικά τμήματα ακόμη και το 80%, ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης επανεκλέχθηκε δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη, με συνολικό ποσοστό 70,05%, ένα από τα υψηλότερα εκλογικά ποσοστά σε ολόκληρη την Ελλάδα και το μεγαλύτερο σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία.
Είναι εντυπωσιακό ότι ο συνδυασμός «Δύναμη Ενότητας» κατάφερε για τρίτη συνεχή φορά να αυξήσει θεαματικά τα ποσοστά του. Από το 56,93% που είχε συγκεντρώσει το 2010, και το 64,27% του 2014, έφτασε σήμερα στο επιβλητικό 70,05%! Ιδιαίτερα εντυπωσιακό και το στοιχείο ότι τα υψηλά ποσοστά καταγράφηκαν σε όλες τις δημοτικές ενότητες, επιβεβαιώνοντας την κοινή αναγνώριση των πολιτών προς το έργο του δημάρχου και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του. 
Με τους δημότες να υποδέχονται τα αποτελέσματα με θερμές και συγκινητικές εκδηλώσεις προς τον κ. Καϊτεζίδη, ο οποίος το βράδυ των εκλογών επισκέφτηκε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου και αντιμετώπισε το θριαμβευτικό αποτέλεσμα με μεγάλη ικανοποίηση, κάνοντας λόγο για μια ιστορική νίκη που ανήκει σε όλους τους δημότες και για μια νέα θητεία δημιουργίας.
Να σημειωθεί ότι με βάση τα τελικά αποτελέσματα η «Δύναμη Ενότητας» εκλέγει συνολικά 29 δημοτικούς συμβούλους, 4 περισσότερους από τη σημερινή της παρουσία στο δημοτικό συμβούλιο και αυτό παρά την ύπαρξη της απλής αναλογικής.
 
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όλους εσάς τους συμπολίτες μου από το Πανόραμα, την Πυλαία, τον Χορτιάτη, το Ασβεστοχώρι, την Εξοχή και το Φίλυρο, για την καθολική αγάπη και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.
Ευχαριστώ ακόμη όλη τη δημοτική μου ομάδα, τους συνεργάτες και τους εργαζόμενους σε ολόκληρο τον δήμο.
Πριν από τις εκλογές μίλησα για μια σχέση δημάρχου και δημοτών χωρίς προηγούμενο σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το εκλογικό αποτέλεσμα επιβεβαιώνει και εδραιώνει τη σχέση αυτή με τον πιο  ξεκάθαρο τρόπο. 
Με τη σαρωτική σας υποστήριξη τιμήσατε το μεγάλο έργο της θητείας μας αλλά και το γεγονός ότι σταθήκαμε δίπλα σας  κάθε στιγμή. 
Μας δώσατε μια καθαρή εντολή να συνεχίσουμε να χτίζουμε το μέλλον του δήμου μας  με σκληρή δουλειά,  σοβαρότητα και συνέπεια.
Θέλω να ευχαριστήσω όμως και τους συμπολίτες μας που έκαναν μια διαφορετική επιλογή. 
Προσπάθειά μου θα είναι να τους δώσουμε στη νέα μας θητεία έναν λόγο να έρθουν κι αυτοί κοντά μας. 
Με τη δική σας υποστήριξη τα εκλογικά μας ποσοστά ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Είναι τα μεγαλύτερα στη Μακεδονία μας και από τα υψηλότερα σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Στον δικό μας όμως δήμο τα επινίκια κρατούν μία μόνο στιγμή. Η δουλειά διαρκεί ολόκληρη τη θητεία και αρχίζει από σήμερα κιόλας. 
Έχουμε χρέος να ολοκληρώσουμε το έργο μας που θα ξεπεράσει τις δικές σας προσδοκίες. 
Όλοι οι σύμβουλοι, όλες οι παρατάξεις, όλοι οι συνεργάτες μου στον δήμο.  Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ μας χωρά όλους.
Με αγάπη, επιμονή και σκληρή δουλειά για την υλοποίηση του οράματος μας», τόνισε ο κ. Καϊτεζίδης.   
 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως