{ Τελευταία νέα }

Δήμος Θέρμης: Επιδρομή κλοπών το Σαββατοκύριακο σε αντλιοστάσια της ΔΕΥΑ Θέρμης


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Δήμος Θέρμης: Επιδρομή κλοπών το Σαββατοκύριακο σε αντλιοστάσια της ΔΕΥΑ ΘέρμηςΝέα κρούσματα κλοπών μετασχηματιστών της ΔΕΗ που ηλεκτροδοτούν Γεωτρήσεις, αλλά και καλωδίων των εγκαταστάσεων της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θέρμης

Νέα κρούσματα κλοπών μετασχηματιστών της ΔΕΗ που ηλεκτροδοτούν Γεωτρήσεις,  αλλά και καλωδίων των εγκαταστάσεων της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θέρμης, σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο που μόλις εγκαταλείψαμε, στην Αγία Παρασκευή, τη Λακκιά και τη Θέρμη.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η ΔΕΥΑΘ,  έπειτα από έλεγχο και σχετική καταγραφή που πραγματοποιήθηκε στα αντλιοστάσιά, οι κλοπές που διαπιστώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου 12 Οκτωβρίου 2019 είναι:
 
Στην ΥΔΡΕΥΤΙΚΗ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, όπου εκλάπη ο μετασχηματιστής της ΔΕΗ που ηλεκτροδοτεί την συγκεκριμένη γεώτρηση καθώς και καλώδια των εγκαταστάσεων της ΔΕΥΑ. Επίσης προκλήθηκαν υλικές ζημίες γενικά στο αντλιοστάσιο.
 
Στην ΑΡΔΕΥΤΙΚΗ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΛΑΚΚΙΑΣ, όπου εκλάπη ο μετασχηματιστής της ΔΕΗ που ηλεκτροδοτεί την συγκεκριμένη γεώτρηση καθώς και καλώδια των εγκαταστάσεων της ΔΕΥΑ. Επίσης προκλήθηκαν υλικές ζημίες γενικά στο αντλιοστάσιο.
 
Στην ΑΡΔΕΥΤΙΚΗ ΓΕΩΤΡΗΣΗ Α1 ΚΑΙ Α2 ΘΕΡΜΗΣ, όπου εκλάπη ο μετασχηματιστής της ΔΕΗ που ηλεκτροδοτεί τις συγκεκριμένες γεωτρήσεις καθώς και καλώδια των εγκαταστάσεων της ΔΕΥΑ. Επίσης προκλήθηκαν υλικές ζημίες γενικά στο αντλιοστάσιο. Το συγκεκριμένο αντλιοστάσιο εκλάπη για τέταρτη φορά.
 
Δυστυχώς, το φαινόμενο παραμένει ιδιαίτερα έντονο, παρά τις πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής Θέρμης, ώστε να μπει “φρένο” σε αυτό, αλλά και την πρόσφατη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου και τη συμμετοχή ΔΕΔΔΗΕ και Αστυνομικών Αρχών, στο πλαίσιο της οποίας, όπως είναι γνωστό, αποφασίστηκε η άμεση λήψη μέτρων και η συνεργασία  ΔΕΔΔΗΕ και  Αστυνομίας, για  την κατάρτιση ειδικού επιχειρησιακού σχεδίου και συντονισμένης παρέμβασης για τις κλοπές μετασχηματιστών και καλωδίων στην περιοχή μας.

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ