{ Τελευταία νέα }

Δήμος Θεσσαλονίκης: Οδηγίες για όσους σκοπεύουν να σιτίσουν αδέσποτα ζώα που φρόντιζαν και προ καραντίνας

Διανομή ζωοτροφής κατάλληλης για σκύλους και γάτες, σε φιλόζωους


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Δήμος Θεσσαλονίκης: Οδηγίες για όσους σκοπεύουν να σιτίσουν αδέσποτα ζώα που φρόντιζαν  και προ καραντίναςΟδηγίες για όσους σκοπεύουν να σιτίσουν αδέσποτα ζώα που φρόντιζαν και προ καραντίνας από τον Δήμο Θεσσαλονίκης

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης μεριμνά για τη σίτιση των αδέσποτων ζώων, καθ όλη τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων κίνησης και λειτουργίας καταστημάτων.
Όσοι επιθυμούν ή σκοπεύουν να σιτίσουν αδέσποτα ζώα που συνήθως σίτιζαν και φρόντιζαν  κατά το πρόσφατο παρελθόν, μπορούν :
 
    να προμηθευτούν τις σχετικές βεβαιώσεις, προσερχόμενοι στη Διεύθυνση Διαχείρισης Αστικού Περιβάλλοντος στην οδό Κλεάνθους 18, στην περιοχή του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου ή
    να αποστείλουν email με συμπληρωμένη τη σχετική φόρμα στη διεύθυνση [email protected] από όπου θα τους αποσταλεί εντός δύο ωρών υπογεγραμμένη από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Σ. Δημητριάδη.
 
Η σχετική φόρμα είναι αναρτημένη στο site του Δήμου Θεσσαλονίκης, όπως επίσης και σε διάφορους διαδικτυακούς ιστότοπους.
 
Παράλληλα, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, αρχίζει τη διανομή ζωοτροφής κατάλληλης για σκύλους και γάτες, σε φιλόζωους δημότες για την κάλυψη των αναγκών σίτισης των αδέσποτων ζώων.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν :
 
    να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στην τηλεφωνική γραμμή 2310.906.200, να δηλώσουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, αριθμό ταυτότητας και τηλέφωνο επικοινωνίας), το είδος, τον αριθμό των ζώων που σιτίζουν καθώς και την περιοχή ή τις περιοχές που θα δραστηριοποιηθούν ή
    να αποστείλουν email στη διεύθυνση [email protected] με τα ίδια στοιχεία.
 
Οι τροφές μπορούν να παραληφθούν είτε από τους ίδιους στο Ζωολογικό Κήπο, είτε να τους αποσταλούν με υπάλληλο του Δ.Θ. στη διεύθυνση που θα δηλώσουν.
 
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ