{ Τελευταία νέα }

Δήμος Θεσσαλονίκης: Παραιτείται από τα ένδικα μέσα για τους 192 συμβασιούχους


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Δήμος Θεσσαλονίκης: Παραιτείται από τα ένδικα μέσα για τους 192 συμβασιούχουςΗ απόφαση ήταν κατά πλειοψηφία και ελήφθη εν μέσω χειροκροτημάτων από τους εργαζόμενους

Να παραιτηθεί ο δήμος Θεσσαλονίκης από τα ένδικα μέσα για τους 192 συμβασιούχους εργαζομένους στον τομέα της καθαριότητας, αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο του κεντρικού δήμου στη χθεσινή του συνεδρίαση, γεγονός που ανοίγει το δρόμο για τη μονιμοποίησή τους.
 
    Η απόφαση ήταν κατά πλειοψηφία και ελήφθη εν μέσω χειροκροτημάτων από τους εργαζόμενους, που βρέθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση στην αίθουσα, ζητώντας από τους δημοτικούς συμβούλους να αποσύρουν την έφεση.   
 
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, επανέλαβε την αντίθεση του στη μονιμοποίηση των εργαζομένων, προσθέτοντας πως δεν μπορεί να δεσμεύσει τη νέα διοίκηση που θα προκύψει στον δήμο Θεσσαλονίκης από τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
 
    «Εγώ δεν θα πάρω στην πλάτη μου αυτή την παρανομία. Ας αναλάβει ο επόμενος δήμαρχος για να πει πόσοι χρειάζονται στην καθαριότητα. Εγώ λέω ότι χρειάζονται παραπάνω από τους 192 συμβασιούχους αλλά δεν μπορώ να παρανομήσω», τόνισε χαρακτηριστικά. 
 
    

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ