Με αφορμή την ομαδική έκθεση φωτογραφίας Τοπο-ανθρωπολογίες / Topo-anthropologies που παρουσιάζεται στο Πολιτιστικό Κέντρο του ΜΙΕΤ στη Θεσσαλονίκη (Βίλα Καπαντζή – Βασιλίσσης Όλγας 108,) στο πλαίσιο της Thessaloniki Photobiannale, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή συζήτηση την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:00.
Για την έκθεση θα μιλήσουν οι:
Κώστας Ιωαννίδης, μέλος της ομάδας The Provinces αναπληρωτής καθηγητής Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, Σπύρος Ζερβουδάκης, φωτογράφος, μέλος του ΔΣ της ΛΕΦΚΙ Χανίων και η Εύη Μαυρώνη, εκπαιδευτικός, μέλος της Φωτογραφικής Λέσχης Χίου.
Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Ηρακλής Παπαϊωάννου, Επιμελητής MOMus-Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης. Θα προλογίσει ο Γιάννης Επαμεινώνδας, διευθυντής του Πολιτιστικού Κέντρου Θεσσαλονίκης του ΜΙΕΤ.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά μέσω του ZOOM και θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι του ΜΙΕΤ στο YouTube.
Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε
Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα
Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως