{ Εκπαίδευση }

Διαδικτυακό σεμινάριο για την Αφθονία και τη Χαρά - Πέμπτη 9 Απριλίου

 

Κατηγορίες: Σεμινάρια

Διαδικτυακό σεμινάριο για την Αφθονία και τη Χαρά - Πέμπτη 9 ΑπριλίουΤο σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε όλους εκείνους: που επιθυμούν να επιστρέψουν σε αυτή την κατάσταση αφθονίας εσωτερικής και οικονομικής, που τους ανήκει

Η λέξη αφθονία, δηλώνει πρώτιστα μία κατάσταση εσωτερικής πληρότητας. Μία σειρά περιορισμένων πεποιθήσεων, μας έχουν οδηγήσει στην έλλειψη και στη στέρηση της χαράς και έχουμε ξεχάσει την αφθονία, που είναι η φυσική μας κατάσταση. Όταν βιώνουμε εσωτερική πληρότητα, βιώνουμε αφθονία στην υγεία μας, στις σχέσεις μας, στην εργασία μας, στα οικονομικά μας και τότε εύλογα η χαρά, ρέει μέσα και έξω από εμάς.
 
Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε όλους εκείνους:
α) που επιθυμούν να επιστρέψουν σε αυτή την κατάσταση αφθονίας εσωτερικής και οικονομικής, που τους ανήκει
β) που πιστεύουν ότι τους αξίζει η χαρά και η αφθονία
γ) που επιθυμούν διακαώς, να βελτιώσουν τα οικονομικά τους και την ποιότητα της ζωής τους
 
Στο σεμινάριο για την Αφθονία και τη Χαρά θα δούμε μαζί:
1) Όλες τις ασυνείδητες, περιορισμένες πεποιθήσεις, που μας στέρησαν την αφθονία και πώς μπορούμε να τις αντικαταστήσουμε με νέες, συνειδητές πεποιθήσεις για τον πλούτο, τη χαρά και την ευημερία.
2) Θα κάνουμε θετικές δηλώσεις για την αφθονία και την οικονομική ευημερία.
3) Θα μάθουμε την αποτελεσματική τεχνική του οραματισμού και θα οραματιστούμε τους στόχους και τα όνειρά μας, που σχετίζονται με την αφθονία και την οικονομική ευημερία.
4) Θα ανακαλύψουμε τα ταλέντα μας και την ιδανική εργασία για εμάς, καθώς και τρόπους δημιουργικότητας, που μας φέρνουν αφθονία, χαρά και οικονομική ευημερία.
5) Θα κάνουμε διαλογισμούς για την ευγνωμοσύνη, τη συγχώρεση και τη διαχείριση θυμού, κλειδιά πολύτιμα, για την επιστροφή μας στην αφθονία και στη χαρά.
6) Θα ανακαλύψουμε το σκοπό της ζωής μας και θα συνειδητοποιήσουμε, ότι αυτός έχει άμεση σχέση με την εσωτερική μας αφθονία και την οικονομική ευημερία που μπορούμε να αποκτήσουμε

www.spiritualitycorfu.com
Facebook: Spirituality Corfu
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: 4 ώρες / 15:30-19:30
KΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 20 ευρώ
To σεμινάριο, διοργανώνει η Ρούμκου Τάνια.
Πληροφορίες για συμμετοχές στο τηλέφωνο: 6981091261
Και στο email: [email protected]
 
ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΣΩ SKYPE Ή MESSENGER

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ