Διαδραστικό εργαστήριο στον Παιδικό ΙΑΝΟ της Θεσσαλονίκης

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Παιδικό ΙΑΝΟ της Θεσσαλονίκης, Γρηγορίου Παλαμά 3.

Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στις 18:00 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS, η Ελένη Καλαθά, η Χριστίνα Ροδοπούλου και ο Κωστής Δημολιός διοργανώνουν ένα διαδραστικό εργαστήριο στον Παιδικό ΙΑΝΟ της Θεσσαλονίκης.

Ένα εργαστήριο στο οποίο οι ομιλητές θα επιδιώξουν να μοιραστούν σκέψεις, να δώσουν εξηγήσεις και να προτείνουν λύσεις που θα μας βοηθήσουν να βρούμε την ισορροπία στην καθημερινή μας ζωή και στη σχέση μας με τις οθόνες.

Θα μιλήσουν οι:

Ελένη Καλαθά και Χριστίνα Ροδοπούλου, θεραπεύτριες του «Μη.Λο.»
Δημολιός Κωστής, συν-Ιδρυτής του βρεφονηπιακού σταθμού «Σπιτόδενδρο» και της σελίδας Εγγραμματισμού στα Μέσα «Media Owl»

Λίγα λόγια για το Μη.Λο

Το Μη.Λο είναι ένας δημιουργικός χώρος μάθησης, λόγου & επικοινωνίας που δημιουργήθηκε με αγάπη και σεβασμό προς το παιδί και τους γονείς. Προσφέρει υπηρεσίες λογοθεραπείας, ειδικής διαπαιδαγώγησης, αξιολόγησης και αντιμετώπισης μαθησιακών δυσκολιών-δυσλεξίας, μελέτης σχολικών μαθημάτων και ψυχολογικής υποστήριξης. Στο χώρο τους οι συνεδρίες μετατρέπονται σε ευχάριστες και δημιουργικές ώρες εκπαίδευσης, δίνοντας έμφαση στην ατομικότητα, τα ενδιαφέροντα, και τις ανάγκες κάθε παιδιού.

Σκοπός τους, με βάση την εμπειρία τους και γνώμονα τη συνεχή κατάρτιση και εκπαίδευση, είναι μέσα από τη βιωματική μάθηση, το παιχνίδι, τις τέχνες και την αλληλεπίδραση να προωθήσουμε την ανάπτυξη του παιδιού σε κάθε τομέα. Συμπληρωματικά δρουν και οι δημιουργικές ομάδες ανάπτυξης δεξιοτήτων που λειτουργούν στο Μη.Λο μας.

Πληροφορίες για Media Owl: https://bit.ly/3GV9Lfc & https://bit.ly/3VeRKwl
Πληροφορίες για βρεφονηπιακός σταθμός «Σπιτόδενδρο»: https://bit.ly/3Vzxm95