Διαμαρτύρεται ο Ηρακλής για αναίτια επίθεση των ΜΑΤ (vid)

Ένταση επικράτησε στο γήπεδο του Μακεδονικού, στην Ευκαρπία που γινόταν ο αγώνας ανάμεσα στον Μακεδονικό και τον Ηρακλή (2-0).  Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα η Αστυνομία έδωσε εντολή στους οπαδούς του Ηρακλή να παραμείνουν στις κερκίδες μέχρι να αποχωρήσουν οι οπαδοί του Μακεδονικού.

Ακολούθησε συμπλοκή και επίθεση με χρήση χημικών απο τα ΜΑΤ. Η ένταση διήρκεσε περίπου 10 λεπτά. Ένας άντρας τραυματίστηκε και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί στο εφημερεύον νοσοκομείο. Οι άνθρωποι του Ηρακλή διαμαρτύρονται έντονα προς κάθε κατεύθυνση για  αναίτια επίθεση και χρήση χημικών προς τους φιλάθλους του Ηρακλή. 

Η ανακοίνωση της Αυτόνομης Θύρας 10 του Ηρακλή

Για ποιο ποδόσφαιρο μιλάτε;
Για ποιο αποτέλεσμα;
Για ποια χώρα και για ποια δικαιοσύνη;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ.

“Ντροπή! Αποστείλαμε το βίντεο στα Υπουργεία Προστ. και Αθλητισμού!

Το βίντεο της ντροπής! Καθώς μεταφέρεται ήδη άνθρωπος υποβασταζόμενος, ο οποίος πριν από λίγο λιποθύμησε λόγω της αναίτιας χρήσης χημικών προς τους φιλάθλους του Ηρακλή, η διμοιρία η οποία είναι ΥΠΕΥΘΥΝΗ για την μεταφορά του ανθρώπου στο νοσοκομείο, κάνει απρόκλητη επίθεση στους φιλάθλους του Ηρακλή, οι οποίοι περιμένουν να δουν αν ο άτυχος φίλος της ομάδας είναι καλά.

Ο ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ εκφράζει την έντονη οργή του για την στάση της αστυνομίας και των δυνάμεων των ΜΑΤ. Το παρών βίντεο κοινοποιήθηκε ήδη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στο Υφυπουργείο Αθλητισμού και θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την πραγματική τιμωρία των υπευθύνων.

Πριν λίγες μόλις εβδομάδες υπήρξε ανάλογη αναίτια επίθεση και σε οπαδούς του Άρη και πάλι μετά τη λήξη του αγώνα, την ώρα που αποχωρούσαν από το γήπεδο του Ατρόμητου Αθηνών στην Αθήνα. Δείτε ανάλογο βίντεο

ΜΑΤ εναντίον φιλάθλων Άρη, οργή για την επίθεση (BINTEO)