Διανομή τροφίμων σε απόρους της Θεσσαλονίκης

Διανομή τροφίμων σε απόρους της Θεσσαλονίκης

Διανομή τροφίμων και συγκεκριμένα γραβιέρα Κρήτης και κασέρι, προϊόντα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.), πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013, σε άπορους κατοίκους και των έξι Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Θεσσαλονίκης.
 
Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Δωρεάν Διανομής Τροφίμων» με φορέα εκπροσώπησης τον Δήμο Θεσσαλονίκης, το οποίο υλοποιείται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Την επιλογή των δικαιούχων έκανε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με βάση κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια.

H διανομή των τροφίμων θα συνεχιστεί και με άλλα προϊόντα στηρίζοντας με αυτή τη δράση άτομα που ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες σημείωσε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Καλυψώ Γούλα και πρόσθεσε:

«Στο πλαίσιο ενίσχυσης των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, στεκόμαστε αρωγοί και συμμετέχουμε σε προγράμματα που χρηματοδοτούνται από Ευρωπαϊκούς και Εθνικούς πόρους, με στόχο την ανακούφιση όσο το δυνατόν περισσότερων συμπολιτών μας, σε μια περίοδο κρίσης».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως