Σταυρινή Σταύρου, διαιτολόγος-διατροφολόγος

Diet4Nutrition Σταυρινή Σταύρου | Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Ο διαιτολόγος-διατροφολόγος είναι ο επαγγελματίας υγείας που θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις διατροφικές σου επιλογές προς το καλύτερο.

Στο Diet4nutrition, η έμπειρη διαιτολόγος-διατροφολόγος Σταυρινή Σταύρου μπορεί να σε καθοδηγήσει να αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας συνδέεται άμεσα με τη διατροφή σου. Στόχος είναι να αποκτήσεις και να διατηρήσεις ένα υγιές βάρος – είτε αυτό σημαίνει μείωση είτε αύξηση βάρους.

Βιογραφικό

Η Σταυρινή Σταύρου σπούδασε στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση ως διαιτολόγος διατροφολόγος σε ιδιωτικό διαιτολογικό γραφείο με κύρια ασχολία την διατροφική αγωγή σε παιδιά. Ολοκλήρωσε με άριστα την πτυχιακή της διατριβή με θέμα «Αξιολόγηση θρέψης παιδιών προ σχολικής ηλικίας (3-5 ετών) και αξιολόγηση διατροφικού σχήματος σε παιδικούς σταθμούς».

Κατάγεται από την Κύπρο αλλά ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη εδώ και περισσότερα από 15 χρόνια. Είναι μητέρα 2 παιδιών κι αυτό την ώθησε να ασχοληθεί ακόμη περισσότερο με την παιδική διατροφή.

Παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις στον τομέα της υγείας και της διατροφής. Συνεργάζεται με ιατρούς παθολόγους, γυναικολόγους, ενδοκρινολόγους, γυμναστές, μαίες, παιδιάτρους κλπ, με σκοπό την ολιστική αντιμετώπιση και θεραπεία των ασθενών οποιασδήποτε ηλικίας.

Παιδιά και διατροφή

Πιο συγκεκριμένα σε συνεργασίες με παιδοενδοκρινολόγους, ειδικεύεται στις ιδιαίτερες ανάγκες διατροφής των παιδιών και εφήβων, είτε αφορούν μεταβολικά νοσήματα, είτε παιδικό διαβήτη ή παιδική παχυσαρκία.

Υποστηρίζει έμπρακτα την προώθηση του μητρικού θηλασμού τόσο με συμμετοχές σε ομιλίες σχετικά με τη διατροφή και το θηλασμό αλλά και ως μητέρα που θήλασε, συμβουλεύει νέες μητέρες στην τέχνη του θηλασμού.

Συμμετέχει σε διάφορες εκδηλώσεις με στόχο την ενημέρωση για την υγιεινή διατροφή. Και με κάθε ευκαιρία προωθεί τη διατροφική αγωγή στα παιδιά! Σε συνεργασία μάλιστα με τον animateur Τιμολέων Τιραμόλα σχεδίασαν μια διαδραστική παράσταση μη τυπικού χαρακτήρα για παιδιά, σχετική φυσικά με την υγιεινή διατροφή με τίτλο «Διατροφογελαφικές Καταστάσεις» και έδωσαν το παρών σε εκδηλώσεις που αφορούν τα παιδιά.

διαδραστική παράσταση μη τυπικού χαρακτήρα για παιδιάΣταυρινή Σταύρου, διαιτολόγος-διατροφολόγος

Υπηρεσίες διατροφής

Το Diet4nutrition προσφέρει υπηρεσίες διατροφής που καλύπτουν όλες τις ανάγκες, όπως:

  • Αλλεργίες-δυσανεξίες
  • Εγκυμοσύνη
  • Συμβουλευτική διατροφής
  • Θηλάζουσες μητέρες
  • Αύξηση βάρους
  • Αθλητές και αθλούμενοι
  • Αδυνάτισμα
  • Βρέφη – παιδιά – έφηβοι
  • Παθολογικές καταστάσεις

 

Όποια και αν είναι η ανάγκη σου σχετικά με τη διατροφή σου, στο Diet4nutrition σίγουρα έχουν τη γνώση και την εμπειρία να σε βοηθήσουν. Άλλωστε, όπως λέει και η Σταυρινή Σταύρου, “το φάρμακο είναι η τροφή σου και η τροφή το φάρμακο σου.”

διακοσμητικά φρούτα και λαχανικάδιακοσμητικά φρούτα και λαχανικάδιακοσμητικά φρούτα και λαχανικάδιακοσμητικά ραφιούλογοτεχνικά βιβλία

 

Διεύθυνση: Εγνατία 119
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6980838179
Facebook
Website
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00-21:00 (κατόπιν ραντεβού)

ΒΡΕΙΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΤΟ CITYDEALS.GR 

 

Διαβάστε επίσης: Φυσικοθεραπευτήριο Χρυσόστομου Παπανικολάου

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως