{ Εκδηλώσεις }

Διεθνές ιατρικό συνέδριο στη Θεσσαλονίκη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ «Groin Pain In Football: From A-Z».


Κατηγορίες: Συνέδρια - ημερίδες

 Διεθνές ιατρικό συνέδριο στη Θεσσαλονίκη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ «Groin Pain In Football: From A-Z».

Τιμή: από 40.00

Πότε: 13/05/2019 - 14/05/2019
Ημέρες & Ώρες
Πέμπτη: 17:00
Παρασκευή: 17:00

Το συνέδριο θα συνεχιστεί και τρίτη μέρα (15 Ιουνίου) με workshop στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία,

Διεθνές ιατρικό συνέδριο του ΠΑΟΚ , «Groin Pain In Football: From A-Z» από τις 13-15 Ιουνίου στο Βελλίδειο στη Θεσσαλονίκη

Ο ΠΑΟΚ εξελίσσεται σε όλα τα επίπεδα εντός αλλά και εκτός αγωνιστικών χώρων.Ο Δικέφαλος διοργανώνει το πρώτο του ιατρικό συνέδριο,  στο Βελλίδειο στη Θεσσαλονίκη, 13 και 14 Ιουνίου αλλά και workshop στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία, στις 15 Ιουνίου, με θέμα τους τραυματισμούς στους προσαγωγούς στο ποδόσφαιρο.
 
Η αθλητική ηβαλγία ή αλλιώς σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών είναι ένα από τα δυσκολότερα αντιμετωπίσιμα προβλήματα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και οδηγεί σε πολύμηνη αποχή τους αθλητές χωρίς ίσως μερικές φορές να ολοκληρώνεται και η αποκατάστασή τους.
 
Ομιλητές από Διεθνή Κέντρα Αριστείας, όπως o Kristof Sas, γιατρός της Άντερλεχτ, ο Zarko Vukovic, διευθυντής του Groin Pain Center στο Νοσοκομείο ASPETAR, στη Ντόχα και ο Konard Slynarski, πρόεδρος της πολωνικής αρθροσκοπικής εταιρείας, αλλά και Έλληνες ειδικοί θα παρουσιάσουν την εμπειρία τους, προσπαθώντας να αναλύσουν το συγκεκριμένο θέμα σε όλες του τις πτυχές. Βασική επιδίωξη είναι να ασχοληθούν με την διάγνωση, την θεραπεία αλλά και την τελική αποκατάσταση.
 
Κατά τις δύο πρώτες μέρες θα πραγματοποιηθεί το θεωρητικό μέρος του συνεδρίου με ομιλίες από διακεκριμένους ανθρώπους του χώρου, ενώ την τελευταία μέρα θα διεξαχθεί ένα workshop στη Νέα Μεσημβρία.
 
Οι κατηγορίες των εγγραφών είναι οι εξής:
 
DAY 1 & DAY 2: Ιατροί: 100 ευρω
DAY 1 & DAY 2: Γενική/Φυσιοθεραπευτές-επαγγελματίες: 80 ευρω
DAY 1 & DAY 2: Φοιτητές: 40 ευρω
DAY 3: 150 ευρω
 
***Η εγγραφή μπορεί να ολοκληρωθεί στην κεντρική reception του Βελλίδειου Συνεδριακού Κέντρου.
 
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
 
***Θα υπάρχει δωρεάν parking στον περιβάλλοντα χώρο της Έκθεσης σε όλους τους συνέδρους (Είσοδος από την Κεντρική Πύλη – Εγνατία)
 
***Dress Code: Smart casual
***Επίσημη γλώσσα συνεδρίου: Ελληνικά-Αγγλικά.
***Με την ολοκλήρωση του συνεδρίου θα λάβετε ταχυδρομικά την προσωπική σας «Βεβαίωση παρακολούθησης»
***Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνηση και για τις εγγραφές σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] ή στο 2310 958 322.
 
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ