Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης: Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος  συμμετέχουν

Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης: Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος συμμετέχουν

Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος στη 14η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης από τις 11 έως τις 14 Μαΐου.  
Ελάτε να συναντήσετε εμάς και χιλιάδες τίτλους βιβλίων! Το ραντεβού μας στο περίπτερο 13 σταντ 66β.

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

 
Ο Γιώργος Παγουλάτος στην ΔΕΒΘ.
 
Η παρουσίαση του βιβλίου Το νησί που φεύγει, 121+1 κείμενα για την ελληνική κρίση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Μαΐου, στις 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων ΕΙΠ περίπτερο 15, ΔΕΒΘ (14η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης).
 
Μια συζήτηση του καθηγητή Νίκου Μαρατζίδη με τον καθηγητή Γιώργο Παγουλάτο. Συντονίζει η δημοσιογράφος Κική Τσιλιγγερίδου.
 
Παρασκευή 12 Μαΐου 2017
 
Ο Κωνσταντίνος Φίλης στην ΔΕΒΘ.
 
Η παρουσίαση του βιβλίου Πρόσφυγες, Ευρώπη, Ανασφάλεια θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Μαΐου, στις 20:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων ΕΙΠ περίπτερο 15, ΔΕΒΘ (14η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης).
 
Ο Δρ. Κωνσταντίνος Φίλης, Διεθνολόγος – Διευθυντής Ερευνών του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων και συγγραφέας του βιβλίου συζητά με την δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου και αναλύει την κατάσταση στη Μέση Ανατολή, τον ρόλο της Τουρκίας, το προσφυγικό ζήτημα και τις προεκτάσεις του.
 
Σάββατο 13 Μαΐου 2017
Ο Θοδωρής Παπαϊωάννου στην ΔΕΒΘ.
 
Η παρουσίαση του βιβλίου Το Βρήκα! Η μεγάλη εφεύρεση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Μαΐου, 14:00-15:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων Ήλιοι περίπτερο 13, ΔΕΒΘ (14η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης).
 
Τι είναι αυτό που ψάχνει μανιωδώς ο εφευρέτης Μάξιμος Φλου; Μήπως ο αυτόματος κόφτης για τα κολοκυθάκια; Μήπως το ποτήρι που γεμίζει μόνο ως τη μέση; Ο Μέρφι, ο σκύλος του, ανεβοκατεβαίνει στο εργαστήριο καθώς ακούει συνεχώς περίεργους θορύβους: <<Ωχ! Όχι πάλι! Το βρήκε τελικά;>> Μια διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου, με μουσική.
 
 
Σάββατο 13 Μαΐου 2017
 
Ο Αντώνης Παπαθεοδούλου στην ΔΕΒΘ.
 
Η παρουσίαση του βιβλίου Ένα τελευταίο γράμμα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Μαΐου, 12:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων Ήλιοι περίπτερο 13, ΔΕΒΘ (14η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης).
 
Ο συγγραφέας Αντώνης Παπαθεοδούλου θα είναι μαζί μας για να διαβάσουμε το διεθνώς, βραβευμένο βιβλίου του και να φτιάξουμε ένα ολόκληρο νησί με τα δικά μας γράμματα, τα αντίο, τα ευχαριστώ και όλα όσα θέλουμε να μοιραστούμε (με γράμματα ή χωρίς…)