Site icon Cityportal.gr

Digea: Χωρίς εικόνα και ήχο οι τηλεοπτικοί δέκτες στις 19 Μαρτίου – Και στη Θεσσαλονίκη

Θα χαθούν οι τηλεοπτικοί σταθμοί από τις τηλεοπτικούς δέκτες, τις πρώτες πρωινές ώρες της 19η Μαρτίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η Digea θα προχωρήσει τη μετάβαση στις τελικές, διεθνώς κατοχυρωμένες συχνότητες εκπομπής των τηλεοπτικών σταθμών, στις γεωγραφικές περιοχές της Ημαθίας, της Θεσσαλονίκης, του Κιλκίς, της Πέλλας, της Πιερίας και της Χαλκιδικής.

Η εταιρία διευκρινίζει ότι για την επαναφορά της εικόνας θα χρειαστεί να γίνει επανασυντονισμός των τηλεοράσεων και όχι αγορά νέου εξοπλισμού.

Επισημαίνει ακόμη ότι όσοι τηλεθεατές επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους τηλεοπτικούς σταθμούς Εθνικής Εμβέλειας και σε Υψηλή Ευκρίνεια, είναι απαραίτητο να διαθέτουν δέκτη High Definition (τηλεόραση ή αποκωδικοποιητή).

Η ανακοίνωση της DIGEA:

ΕΠΑΝΑΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΔΕΚΤΩΝ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΗΜΑΘΙΑ, ΚΙΛΚΙΣ, ΠΕΛΛΑ, ΠΙΕΡΙΑ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΣΤΙΣ 19.03.2021
Την Παρασκευή 19.03.2021, στο πλαίσιο της 2ης Ψηφιακής Μετάβασης που βρίσκεται σε εξέλιξη στη χώρα, οι τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής και περιφερειακής εμβέλειας θα εκπέμπουν από τις νέες τελικές τους συχνότητες στις περιοχές: Θεσσαλονίκης, Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας και Χαλκιδικής.
Οι τηλεθεατές των περιοχών αυτών, από την ημέρα εκείνη (Παρασκευή 19.03.2021), για να μπορούν να λαμβάνουν τα αγαπημένα τους κανάλια θα πρέπει να επανασυντονίσουν τους δέκτες τους.

Exit mobile version