Διήμερο Opening @ Fragile bar

Διήμερο Opening @ Fragile bar

Έφτασε η ώρα να ξανανοίξει τις πόρτες της η πιο γνωστή ταράτσα της Βαλαωρίτου. Διήμερο Opening για το Fragile bar, Βαλαωρίτου 29 (ταράτσα)
 

Διήμερο opening Παρασκευή 6 και Σάββατο 7 Μαϊου. από την οικογένεια του Fragile με ανανεωμένη διάθεση και cocktails.Παρασκευή με resident dj’s του Fragile και Σάββατο με τη βοήθεια της ομάδας των Synthetic.

Το Σάββατο 7 Μαϊου, τη μουσική αναλαμβάνει η ομάδα Synthetic. Ένας ηχητικός μαραθώνιος ξεκινάει ανάλαφρα από νωρίς το απόγευμα και θα κλιμακώνεται μέχρι νωρίς το πρωί σε πιο χορευτικούς ρυθμούς. Συγχρόνως, οι Thomas Numan και G.Kouros καλωσορίζουν τους Art Matters και John Slender.

To Synthetic είναι ένα project με σκοπό τη διάδοση της ποιοτικής πλευράς της ηλεκτρονικής μουσικής. Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, έχει ήδη διοργανώσει parties σε 9 διαφορετικούς χώρους της πόλης παρουσιάζοντας 20 διεθνείς καλλιτέχνες εγνωσμένης αξίας και άλλους τόσους από την τοπική σκηνή. Στη λίστα των καλεσμένων βρίσκονται ονόματα όπως οι Juan Atkins , Robert Hood, DVS1, Steffi, Kassem Mosse, Vakula, Gerd Janson, Tama Sumo και Helena Hauff μεταξύ άλλων.
https://www.mixcloud.com/Syntheticskg/
 

Timetable :
18:00-21:00 Thomas Numan & G.Kouros (Slo Mo set)
21:01-00:00 Art Matters & John Slender
00:01:03:00 G.Kouros & Thomas Numan
03:00-end ???

 

Η είσοδος είναι δωρεάν.
Design: George Valmas
 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως