Δίκη για βιτριόλι - 40χρονος: «Είχα ελεύθερη ερωτική σχέση με την κατηγορούμενη»

Δίκη της υπόθεσης για την επίθεση με καυστικό υγρό από 37χρονη εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021. Στο στιγμιότυπο η Ιωάννα Παλιοσπύρου κατά την είσοδό της στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

«Είναι η πρώτη φορά που τον βλέπω διά ζώσης», δήλωσε η Ιωάννα στο δικαστήριο όταν βρέθηκε μπροστά στον 40χρονο μάρτυρα, ο οποίος φέρεται ως το πρόσωπο που πυροδότησε την εμμονή της κατηγορούμενης και την οδήγησε στο να επιτεθεί με βιτριόλι στην Ιωάννα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δίκη για βιτριόλι: Η θερμοκρασία της Ιωάννας ξεπερνούσε τους 400 βαθμούς Κελσίου

Ο μάρτυρας έκανε λόγο για μία χαλαρή φιλική σχέση με την κατηγορούμενη:

«Με την κατηγορούμενη είχαμε μια χαλαρή και φιλική σχέση, που έγινε ερωτική, περιστασιακά. Ήταν λίγες οι φορές και οι ώρες που είχαμε βρεθεί. Δεν υπήρξε ούτε λήξη ούτε έναρξη της σχέσης. Θυμάμαι το τελευταίο διάστημα, από το Γενάρη μέχρι το συμβάν είχαμε βρεθεί μια φορά» ανέφερε ο 40χρονος, επιμένοντας ότι γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα.

Σε ό,τι αφορά την Ιωάννα, ο 40χρονος κατέθεσε: «Την Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν τη γνωρίζω, δεν την έχω δει ποτέ από κοντά και δεν έχουμε μιλήσει διά ζώσης. Πριν από τέσσερα χρόνια τής είχα στείλει ένα αίτημα φιλίας και είχαμε ανταλλάξει κάποια μηνύματα. Μου είχε βγάλει η εφαρμογή κάποιους κοινούς φίλους και μου την είχε προτείνει. Έτσι την είχα δει και της είχα κάνει το αίτημα φιλίας. Θεώρησα ότι μου προτάθηκε από την εφαρμογή γιατί είχαμε κοινούς γνωστούς» ανέφερε, και συμπλήρωσε ότι αντάλλαξαν εντελώς τυπικά μηνύματα.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως