ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ 20ΧΡΟΝΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΑΪΝ ΚΡΑΟΥΤΣ
Δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Κάρολαιν Κράουτς, Παρασκευή 8 Απριλίου 2022. (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Δικηγόρος Αναγνωστόπουλου: Δεν υπήρχε προσχεδιασμός- Η δολοφονία της Καρολάιν έγινε εν βρασμώ

«Δεν υπήρχε προσχεδιασμός και προμελέτη» στη δολοφονία της Καρολάιν Κάουτς δήλωσε ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μετά τη διακοπή της δίκης σημειώνοντας ότι ο εντολέας του διέπραξε το έγκλημα εν βρασμώ και υπό καθεστώς έντονης φόρτισης.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος των γονιών της Καρολάιν αναφέρθηκε στη μικρή Λυδία που μεγαλώνει με τους παππούδες της στην Αλόννησο επισημαίνοντας ότι «είναι ένα χαρούμενο παιδί».

Ο κ.Αθανάσιος Χαρμάνης τόνισε ότι «ο κύριος Κράουτς δεν μπορεί να μετακινηθεί. Και η μητέρα της Καρολάιν -όπως είπαν οι ειδικοί- στη θέα του δολοφόνου της κόρης της που επί 40 μέρες θρηνούσε μαζί της για τον θάνατο της κόρης της είναι βέβαιο ότι θα διαταράξει την ψυχική της υγεία που είναι ακρογωνιαιος λίθος για την ανατροφή της της μικρής Λυδίας που είναι σήμερα δύο ετών. Το παιδί παρακολουθείται σε αραιότερα διαστήματα από γιατρούς, μεγαλώνει και είναι ένα χαρούμενο παιδί».

Στο δικαστήριο το παρών έδωσε και το Φιλοζωικό σωματείο Μαραθώνα που είχε δώσει προς υιοθεσία στην Καρολάιν την σκυλίτσα Ρόξυ που σκότωσε ο κατηγορούμενος. Σε δηλώσεις της, η εκπρόσωπος του Σωματείου τόνισε πως είναι αποδεδειγμένο από διεθνείς έρευνες ότι το πρώτο στάδιο της ενδοοικογενειακής βίας είναι η κακοποίηση ζώων. Το Σωματείο ζητά την παραδειγματική τιμωρία του 34χρονου και για τη θανάτωση της Ροξυ.

Σημειώνεται ότι η δίκη διεκόπη για τις 12 Απριλίου.

Διαβάστε επίσης

Διεκόπη για τις 12 Απριλίου η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως