Δικηγόρος Ιωάννας Τούνη

Δικηγόρος Ιωάννας Τούνη: «Δεν κρύβεται η πελάτισσά μου από το αυτόφωρο»

Για την φερόμενη αντιδικία ανάμεσα στην Ιωάννα Τούνη με τον άνδρα που κατονόμασε η ίδια ως υπαίτιο για τη διαρροή του revenge porn μίλησε σε δηλώσεις του ο δικηγόρος της γνωστής influncer.

Πιο συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στο Πρωινό του Ant1, ο Απόστολος Λύτρας, τόνισε ότι «η διαρροή σε τρίτους έχει γίνει από τον συγκεκριμένο, το ξέρει η Ιωάννα Τούνη. Δεν κρύβεται η κα Τούνη για τη διαδικασία του αυτοφώρου», επισημαίνοντας πως η πελάτης του στην συγκεκριμένη υπόθεση είναι το «θύμα».

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος που κατονόμασε η Ιωάννα Τούνη, φέρεται να κατέθεσε και δεύτερη μήνυση εναντίον της.

«Ο άνθρωπος που έχει κατονομάσει η κα Τούνη της έχει παραδεχτεί ότι είχε το βίντεο στην κατοχή του», δήλωσε ο κ. Λύτρας.

«Αυτό που σας λέω, δεν το ξέρει μόνο η κα Τούνη αλλά το ξέρουν κι άλλοι άνθρωποι, φίλοι και γνωστοί της. Της είπε ότι το έσβησε. Εννοείται ότι έχουμε μάρτυρες. Ο άνθρωπος που κινηματογραφείται, γυρνάει, χαμογελάει, γελάει, πράγμα που σημαίνει ότι όχι απλά αντιλαμβάνεται ότι τον τραβάνε, αλλά μόνο που δεν δίνει οδηγίες», σημείωσε ο γνωστός δικηγόρος.

Ο Απόστολος Λύτρας είπε στη συνέχεια: «Όταν ανέβηκε σε σελίδα πορνό το βίντεο, η κα Τούνη δε μπορεί να ξέρει από ποιον ανέβηκε. Μπορεί να το ανέβασε ο ίδιος, μπορεί από ένα κινητό άσχετο, από ένα internet café, δε μπορεί να είναι σίγουρη και γι’ αυτό έκανε τη μήνυση κατά αγνώστων».

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε σχετικά: Δεύτερη μήνυση στην Ιωάννα Τούνη

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως