Όθωνας Παπαδόπουλος

Δικηγόρος Πισπιρίγκου: Η Ρούλα φοβάται για τη ζωή της (ΒΙΝΤΕΟ)

Την αποκάλυψη ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου φοβάται για τη ζωή της μέσα στις φυλακές, έκανε σε δηλώσεις του ο δικηγόρος της 33χρονης μητέρας, που μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Όλα τα τελευταία νέα για την υπόθεση των τριών παιδιών της Πάτρας

Ερωτηθείς για το αν η κατηγορούμενη φοβάται για τη ζωή της όσο βρίσκεται στις φυλακές, ο δικηγόρος απάντησε πως ισχύει και είναι κάτι που της δημιουργήθηκε από τις ειδήσεις που μετέδιδαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Σε ό,τι αφορά τη σίτιση της Ρούλας Πισπιρίγκου στις φυλακές, ο κ. Παπαδόπουλος διευκρίνισε πως λόγω κακής ψυχολογίας η κατηγορούμενη δεν επιθυμεί να φάει και μάλιστα έχει σημειώσει και απώλεια βάρους.

Τόνισε πως το βασικό μέλημα της πελάτισσάς του είναι η κατηγορία που αντιμετωπίζει και το γεγονός πως είναι προφυλακισμένη και αρνείται να σχολιάσει τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη.

«Το θέμα συζήτησης με τη Ρούλα μέσα στη φυλακή κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου είναι η κατηγορία που αντιμετωπίζουμε, η κεταμίνη, πού βρέθηκε και ποιος τη χορήγησε στο παιδί. Αυτό είναι που την απασχολεί, πώς θα αποδείξει ότι η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι άδικη και η παραμονή της στις φυλακές είναι μία συνθήκη που δεν αρμόζει στη δική της περίπτωση» είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

Αναφορικά με τη στάση του Μάνου Δασκαλάκη και την υπερασπιστική γραμμή που ακολουθεί αν και είναι μάρτυρας κατηγορίας, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως ο Μάνος Δασκαλάκης αυτά ξέρει, αυτά λέει, όπως είναι η κατάσταση έτσι περιγράφεται από τον ίδιο.

Σχετικά με τη δήλωσή του περί «αδιάσειστων στοιχείων» ο δικηγόρος δήλωσε πως έκανε εντύπωση και σε εκείνον, καθώς δεν «είδαμε κανένα στοιχείο, πόσο μάλλον αδιάσειστο».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών, Γιώργος Καλλιακμάνης έκανε τη δική του τοποθέτηση αναφορικά με τα εν λόγω «αδιάσειστα» στοιχεία, λέγοντας πως αρχικά έχουμε έναν θάνατο που προήλθε όπως όλα δείχνουν από υψηλή δόση κεταμίνης που σκοτώνει και δεν δικαιολογείται η ύπαρξή της, ενώ παρούσα εκείνη την ώρα ήταν η μητέρα μόνο στο δωμάτιο.

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Tι απαντά για καφετζούδες, μπράβους και κεταμίνη

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως