Δημοπρασία της αφίσας του 63ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου

Για την υποστήριξη του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Θεσσαλονίκης

Σε δημοπρασία βγαίνει η αφίσα του 63ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου, που αποτελεί έργο του Δημήτρη Τριμίντζιου (Taxis), για την υποστήριξη του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Τον Νοέμβριο το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης κάλεσε τον καλλιτέχνη Δημήτρη Τριμίντζιο (Taxis) να δημιουργήσει την αφίσα του 63ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Κι εκείνος δημιούργησε μια γυναικεία φιγούρα, μια υπερηρωίδα της πραγματικής ζωής, που ίπταται πάνω από την πόλη. Παραχώρησε αφιλοκερδώς το πρωτότυπο έργο του στο Φεστιβάλ, ενώ υπέγραψε και 15 αριθμημένες μεταξοτυπίες.

Από τις 9 έως τις 16 Μαρτίου πραγματοποιείται διαδικτυακή φιλανθρωπική δημοπρασία σε συνεργασία με τον οίκο δημοπρασιών Βέργος – στην ιστοσελίδα του οίκου  vergosauctions.com- και τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας & των Παιδιών τους του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Αφίσα

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης ευχαριστεί θερμά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, τον καλλιτέχνη και τον οίκο δημοπρασιών Βέργος. Είναι μια κίνηση με μεγάλη συμβολισμό, γιατί προάγει το αίσθημα της προσφοράς και του εθελοντισμού. Ξεκινώντας από τα “μικρά”, αλλά σημαντικά, υπάρχει ελπίδα τα πράγματα να αλλάξουν προς το καλύτερο.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του οίκου δημοπρασιών Βέργος, να πλειοδοτήσετε για ένα από τα 15 αριθμημένα έργα του Δημήτρη Τριμίντζιου (Taxis) και να υποστηρίξετε τον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Θεσσαλονίκης στο παρακάτω link:
https://www.vergosauctions.com/auctions/detail/category/2/auction/2838/item/19681


Θεσσαλονίκη 13 Μαρτίου 2023

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως