Δικαιοσύνη

Δήμος Καλαμαριάς: Εκδήλωση δωρεάν νομικής πληροφόρησης

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Καλαμαριάς και το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, σε μια κοινή προσπάθεια να ανταποκριθούν στην ανάγκη στοχευμένης πληροφόρησης και συμβουλευτικής των εργαζομένων, διοργανώνουν εκδήλωση νομικής πληροφόρησης, με θέμα:

«Οι Νομικοί του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ απαντούν εξατομικευμένα: Α. Για το συνταξιοδοτικό/ασφαλιστικό σύστημα όλων των ταμείων(ΙΚΑ,ΔΗΜΟΣΙΟ,ΟΑΕΕ,ΟΓΑ,ΚΛΠ) Β. Για εργασιακά δικαιώματα (συμβάσεις, αποδοχές,άδειες κλπ. εξαρτημένης εργασίας Ι.Δ.)»

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι εξειδικευμένοι Νομικοί Συνεργάτες του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις πρόσφατες εξελίξεις και μεταρρυθμίσεις στο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης και τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης.

Μετά τις εισηγήσεις, οι νομικοί θα παραμείνουν στο χώρο και θα απαντούν σε ατομικά ερωτήματα που αφορούν είτε στο κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα (θεμελίωση και κατοχύρωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος, συντάξεις χηρείας, συντάξεις αναπηρίας, πλήρεις και μειωμένες συντάξεις, απασχόληση συνταξιούχων κλπ) είτε σε εργασιακά δικαιώματα (συμβάσεις, αποδοχές, άδειες κλπ).

► Info

Τετάρτη14/06/2023 και ώρα 12:00
στο Α’ ΚΑΠΗ Δ. Καλαμαριάς, Κολοτούρου 14
Καλαμαριά

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε
στο Κέντρο Κοινότητας Δ. Καλαμαριάς, Ιερ. Παπανικόλα 18, τηλ. 2313314233
στο ΙΝΕ / ΓΣΕΕ Θεσσαλονίκης, Αισώπου 24 (στο Βαρδάρη), τηλ. 2310 385810 και 2310 545113


  • Το cityportal σας συνιστά πριν επισκεφθείτε έναν χώρο, να επικοινωνείτε πρώτα μαζί τους, για να επιβεβαιώσετε το πρόγραμμα, μέρες και ώρες λειτουργίας, έτσι ώστε να αποφύγετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία στην περίπτωση που υπάρξει κάποια ακύρωση ή αναβολή της τελευταίας στιγμής

  • Τι να κάνω στη Θεσσαλονίκη σήμερα, αύριο και τις επόμενες μέρες. Εκδηλώσεις με εισιτήριο αλλά και ΔΩΡΕΑΝ: ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως