Μαυρομάτης Δήμος Θερμαΐκού

Δήμος Θερμαϊκού: 124 υποψήφιους συμβούλους παρουσίασε ο Μαυρομάτης

Eνα μόλις μήνα μετά τη συγκρότηση στο Δήμο Θερμαϊκού, του πολυσυλλεκτικού, ενωτικού συνδυασμού «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ», ο υποψήφιος Δήμαρχος, Γ. Μαυρομάτης, παρουσίασε χτες, 124 υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του ψηφοδελτίου (ποσοστό 72%), σε ανοιχτή εκδήλωση στην Περαία.

Σε πανηγυρικό κλίμα και με μεγάλη συμμετοχή των κατοίκων, ο κ. Μαυρομάτης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, τόνισε ότι χάρη στην άμεση ανταπόκριση και στήριξη των πολιτών, ο συνδυασμός έχει αναπτύξει δυναμική νίκης σε σύντομο χρονικό διάστημα και έχει καταφέρει να καταρτίσει ψηφοδέλτιο το οποίο ενώνει τις τοπικές δυνάμεις.

«Έχουμε συγκροτήσει μια ομάδα δουλειάς, με ανθρώπους που έχουν διαφορετικές ιδεολογικές και πολιτικές αφετηρίες, αλλά μοιράζονται μια κοινή αγωνία, να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα όλων των πολιτών, να δημιουργήσουμε ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας. Με σχέδιο, πρόγραμμα και ξεκάθαρους στόχους, αξιοποιώντας μέχρι και το τελευταίο ευρώ» σημείωσε.

Κεντρικά χαρακτηριστικά του ψηφοδελτίου του συνδυασμού είναι η απόλυτη ισορροπία στη συμμετοχή γυναικών και ανδρών, η αντιπροσώπευση του συνόλου του παραγωγικού, επιχειρηματικού και επαγγελματικού κόσμου της περιοχής, η συνύπαρξη καταξιωμένων μελών της τοπικής κοινωνίας, έμπειρων αυτοδιοικητικών, αλλά και νέων.

Το ποσοστό των υποψήφιων που κατεβαίνουν για πρώτη φορά σε αυτοδιοικητικές εκλογές, υπερβαίνει το 50%. Το 30% είναι κάτω των 40 ετών, ενώ ο συνδυασμός, διαθέτει και τον μικρότερο σε ηλικία, υποψήφιο σύμβουλο, μόλις 18 χρόνων.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Μαυρομάτης, δεν έχει κάνει διαπραγμάτευση με κανένα από τους συμμετέχοντες στο ψηφοδέλτιο για οφίτσια και θέσεις την επόμενη μέρα. «Δεν το έκανα ποτέ, δεν το κάνω και τώρα», σημείωσε.

Κλείνοντας κάλεσε σε ακόμη μεγαλύτερη συστράτευση τους πολίτες, γιατί «ο Δήμος Θερμαϊκού έχει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης, για να αναδειχθούν όμως , χρειάζεται ισχυρή ομάδα και συλλογική δουλειά».


Θεσσαλονίκη 6 Ιουλίου 2023

 

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως