Μαυρομάτης

Δήμος Θερμαϊκού: Eνιαίος συνδυασμός με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Μαυρομάτη

Την απόφαση τους να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να κατέλθουν στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για το Δήμο Θερμαϊκού με ένα ενιαίο συνδυασμό και υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Μαυρομάτη, ανακοινώνουν την Κυριακή 28 Μαΐου 2023, οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης «Θερμαϊκός Νέα πορεία», Γιάννης Μαυρομάτης, «Δράση πολιτών», Γιώργος Χατζηβαλάσης και «Όλοι μαζί για το Θερμαϊκό», Νίκος Παράσχου.

Είναι η πρώτη φορά που επώνυμα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο Δήμο Θερμαϊκού, αποφάσισαν να καταρρίψουν τις όποιες διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος και να απευθυνθούν στους συμπολίτες τους με ενιαίο λόγο, κοινή στόχευση και κοινή πορεία προς τις κάλπες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 11.30 π.μ. στο ΚΑΠΠΑ 2000 στην Περαία, οι επικεφαλής των τριών παρατάξεων θα παρουσιάσουν τον τίτλο και το λογότυπο του συνδυασμού, καθώς και τις βασικές πτυχές του προγράμματός τους για ένα Δήμο στην υπηρεσία του πολίτη, με ανάπτυξη και ευημερία.

Ομιλητές στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα είναι επίσης, ο πρώην Δήμαρχος Θερμαϊκού, Αντώνης Ματζάρης και ο νυν πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Επανομής, Αντώνης Καζάκης, που στήριξαν ενεργά τη δημιουργία του συνδυασμού και θα μετέχουν στο ψηφοδέλτιό του.


Θεσσαλονίκη 23 Μαΐου 2023
.

 

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως