αποκλεισμος χώρου

Δήμος Θέρμης: Δέχθηκε περίπου χίλια αιτήματα πολιτών και ολοκλήρωσε το 73,4% αυτών

Σε εκατοντάδες αιτήματα πολιτών του δήμου Θέρμης ανταποκρίθηκε το Τμήμα Συντήρησης και Αυτεπιστασίας κατά το πρώτο τρίμηνο του 2022. Ειδικότερα, δέχτηκε συνολικά 955 αιτήματα, εκ των οποίων τα 311 ήταν γραπτά, τα 615 προφορικά και τα 28 υποβλήθηκαν μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα smart city. Από το σύνολο των αιτημάτων το Τμήμα Συντήρησης και Αυτεπιστασίας του δήμου Θέρμης ολοκλήρωσε τα 701 (ποσοστό 73,4%), ενώ διεκπεραίωσε και 41 επιπλέον αιτήματα τα οποία είχαν υποβληθεί εντός του 2021.

Τα αιτήματα των πολιτών αφορούσαν κυρίως αποκαταστάσεις βλαβών σε τσιμεντοστρωμένους και ασφαλτοστρωμένους δρόμους, σε πινακίδες ρύθμισης κυκλοφορίας και ονοματοδοσίας οδών, καθρέφτες ελέγχου κυκλοφορίας οχημάτων, τοποθέτηση κώνων και εμποδίων πεζοδρομίων, επισκευές ξύλινων κατασκευών σε κοινόχρηστους χώρους (κιόσκια, παγκάκια, ξύλινα γεφυράκια κ.λπ.), υδραυλικές, οικοδομικές και ηλεκτρολογικές εργασίες και εργασίες ελαιοχρωματισμών σε κοινόχρηστους χώρους, δημοτικά και σχολικά κτίρια, σιδηρουργικές εργασίες, κατασκευή επίπλων για διάφορες Υπηρεσίες του Δήμου, Δημοτικές Επιχειρήσεις, Νομικά Πρόσωπα, σχολεία κ.ο.κ.

Όσον αφορά την αλλαγή των λαμπτήρων το Τμήμα Συντήρησης και Αυτεπιστασίας δέχεται και διαχειρίζεται όλα τα αιτήματα των πολιτών για καμένους λαμπτήρες στο δημοτικό φωτισμό οδών και κατά περίπτωση, διαβιβάζει σε εξωτερικούς συνεργάτες ή εκτελεί με δικά του συνεργεία ηλεκτρολόγων, τις εργασίες αποκατάστασης. Για την συντήρηση των δρόμων το τμήμα Συντήρησης και Αυτεπιστασίας πραγματοποίησε εργασίες συντήρησης σε ασφαλτοστρωμένους δρόμους κι επισκεύασε φθορές, χρησιμοποιώντας 13,5 τόνους ψυχρής ασφάλτου και 123 τόνους θερμής. Επίσης έκανε εργασίες συντήρησης σε χαλικοστρωμένους
αγροτικούς δρόμους, χρησιμοποιώντας 2.600 τόνους αδρανή.

Ο αντιδήμαρχος Συντήρησης και Αυτεπιστασίας, Βασίλης Μουστάκας δήλωσε:

«Kαθημερινά οι υπηρεσίες του δήμου δέχονται δεκάδες αιτήματα πολιτών που αφορούν προβλήματα καθημερινότητας και καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια προκειμένου να τα ικανοποιήσουν. Παρά τη δυσμενή συγκυρία, λόγω της πανδημίας, έχουμε καταφέρει να ανταποκριθούμε με επιτυχία στην πλειονότητα των αιτημάτων. Ζητούμε την κατανόηση των συμπολιτών μας για τυχόν καθυστερήσεις στην επίλυση των προβλημάτων που μας θέτουν και τους καλούμε να συνεχίσουν να απευθύνονται στο Τμήμα Συντήρησης και Αυτεπιστασίας για τα θέματα που συναντούν στην καθημερινότητά τους».

Διαβάστε επίσης:

Το «Άσυλο του Παιδιού» διοργανώνει Πασχαλινή Εορταγορά και Πασχαλινό Τσάι

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως