Διονύσης Σχοινάς

Διονύσης Σχοινάς: Η απάντηση στο εξώδικο

Ο Διονύσης Σχοινάς και ο Γιώργος Μαζωνάκης ήταν σχεδιασμένο να εμφανιστούν μαζί στο νυχτερινό κέντρο, Κέντρο Αθηνών. Αυτό όμως, δεν πρόκειται να συμβεί τελικά καθώς ο Διονύσης Σχοινάς αποχώρησε πριν από λίγες μέρες από το σχήμα.


Διαβάστε εδώ σχετικά: Αποχωρεί ο Σχοινάς από το σχήμα αφήνοντας αιχμές για τον Μαζωνάκη


Ο επιχειρηματίας του Κέντρου Αθηνών, έστειλε εξώδικο στον γνωστό τραγουδιστή αλλά και στη γυναίκα του, Καίτη Γαρμπή, ζητώντας τους 60.000 ευρώ. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του επιχειρηματία το εξώδικο στάλθηκε για αποκατάσταση ηθικής βλάβης αλλά και επειδή κινδυνεύει να μείνει στον αέρα ολόκληρη η χειμερινή περίοδος.

Η απάντηση του Διονύση Σχοινά

Ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και στον Γρηγόρη Μπάκα για το εξώδικο και την αποχώρησή του από το σχήμα.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε πως είναι πολύ στεναχωρημένος και πως είναι η πρώτη φορά που του συμβαίνει κάτι τέτοιο.

«Σ’ αγαπάω πολύ. Τι να σου πω; Ειρήνη υμίν! Τίποτα, μη με ρωτάς τίποτα άλλο. Μη με ρωτάς, σε παρακαλώ. Είμαι πολύ στεναχωρημένος με αυτή τη φάση, μη με ρωτάς άλλο. Please. Πρώτη φορά μου συμβαίνει τέτοιο πράγμα».


Διαβάστε επίσης:

Κούγιας για Κουτσελίνη, Κουσουλό και Παπαδόπουλο: «Καριέρα δημοσιογράφου δεν κάνεις βάζοντας μήλα στα μάγουλα»