{ Τελευταία νέα }

Διπλό έγκλημα στην Καβάλα: Oι λεπτομέριες που οδήγησαν στον θάνατο 2 ανθρώπων


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Διπλό έγκλημα στην Καβάλα: Oι λεπτομέριες που οδήγησαν στον θάνατο 2 ανθρώπωνΟ 42χρονος πυροβόλησε τα θύματα από κοντινή απόσταση με καραμπίνα, την οποία κατείχε νόμιμα

Αφορμή για το διπλό έγκλημα ήταν το… γλέντι που είχε στήσει ο δράστης με συγγενείς του, αλλά και το φορτηγό του θύματος που του έκοβε τη θέα στο σπίτι.
 
Ο 42χρονος πυροβόλησε τα θύματα από κοντινή απόσταση με καραμπίνα, την οποία κατείχε νόμιμα, χρησιμοποιώντας φυσίγγια για αγριογούρουνα, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του, άφησε το όπλο, μπήκε στο αυτοκίνητό του και πήγε στο αστυνομικό τμήμα Χρυσούπολης, όπου παραδόθηκε και ομολόγησε τα πάντα.
Σύμφωνα με μαρτυρίες περίοικου στο τοπικό τηλεοπτικό κανάλι Center TV, λίγο μετά το έγκλημα, ο δράστης μπήκε στο αυτοκίνητό του και σταμάτησε λίγο παρακάτω σε καφετέρια που βρίσκονταν κόσμος.
Εκεί τους είπε: «Έφαγα τους δύο, πάω στην Αστυνομία και θα γυρίσω να φάω κι εσένα»!
«Είχε πρόβλημα το παιδί. Ενοχλούσε όλες τις γυναίκες με λόγια και μορφασμούς. Και τη δικιά μου τη γυναίκα την ενόχλησε» λέει ένας κάτοικος και συνεχίζει: «Σήμερα πανικοβλήθηκαν όλοι και κρύφτηκαν μέσα στα σπίτια, μέχρι να είναι σίγουροι ότι τον πιάσανε. Αυτός παραδόθηκε ο ίδιος. Τους είπε: Τους έφαγα και τους δύο»!
Οι δύο οικογένειες είχαν συχνές προστριβές, χωρίς σοβαρό λόγο. Ο Περικλής Ν. διαμαρτυρόταν για το σημείο όπου πάρκαρε το φορτηγό του ο Σίμος Σ. και του ζητούσε να το πάρει από εκεί, γιατί, όπως έλεγε, του έκοβε τη θέα. Σύμφωνα, ωστόσο, με τους γείτονες, το σημείο εκείνο είναι το μόνο που έχει άνοιγμα, βρίσκεται σε απόσταση από τα δύο σπίτια και δεν εμπόδιζε καθόλου τη θέα στον δράστη.
Το βράδυ της Πέμπτης, κι ενώ στο σπίτι του Περικλή Ν. είχαν στήσει ένα μικρό γλέντι, η 67χρονη Μαρία Σ. πήγε να πετάξει τα σκουπίδια στον κάδο που είναι ακριβώς απέναντι και φέρεται να έκανε παρατήρηση για τη μουσική που ήταν δυνατά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πιάστηκε στα χέρια με τη μητέρα του δράστη και επέστρεψε στο σπίτι της, όπου είπε στον γιο της τι είχε συμβεί. Ο Σίμος Σ. έσπευσε να ζητήσει τον λόγο, βγήκε και ο δράστης στον δρόμο, τα αίματα άναψαν και οι δύο άντρες λογόφεραν έντονα. Μάλιστα τα δύο κορίτσια του θύματος, ηλικίας 4 και 7 χρόνων, βγήκαν στον δρόμο να δουν τι συμβαίνει.
 
Σε μια στιγμή ο δράστης μπήκε στο σπίτι και βγήκε κρατώντας την κυνηγετική καραμπίνα στα χέρια. Πυροβόλησε τον Σίμο Σ. και τον τραυμάτισε θανάσιμα, ενώ όπλισε ξανά και πυροβόλησε και τη μητέρα του θύματος που κατευθυνόταν προς την αυλή του σπιτιού τους, αφήνοντάς την και αυτή νεκρή, μέσα σε λίμνη αίματος.
Συγγενείς των θυμάτων παρέλαβαν πριν από λίγη ώρα τις σορούς και οι κηδείες μητέρας και γιου θα γίνουν στις 6 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Χρυσούπολης.
 
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ