Διπλό φονικό στη Μακρινίτσα: Στους παππούδες η επιμέλεια του παιδιού

Ένα περιπολικό τζιπάκι της ΕΛ.ΑΣ

Η εισαγγελέας Ανηλίκων πρότεινε στο Πρωτοδικείο Βόλου να αναλάβουν την επιμέλεια του 2,5 χρονών παιδιού, που έμεινε ορφανό από μητέρα, μετά τη δολοφονία της από τον πατέρα του στη Μακρινίτσας, στις 5 Απριλίου 2021.

Με παραγγελία της Εισαγγελίας διενεργήθηκε κοινωνική έρευνα για τις συνθήκες διαβίωσης του παιδιού με τον παππού και την γιαγιά του, και κρίθηκε ότι το παιδί ζει μια φυσιολογική ζωή χωρίς προβλήματα. Έτσι η Εισαγγελία προτείνει να αναλάβουν οριστικά την επιμέλεια του παιδιού οι γονείς της δολοφονημένης μητέρας του, με ταυτόχρονη αφαίρεσή της από τον πατέρα του, που είναι προφυλακισμένος. Τώρα το Πρωτοδικείο αναμένεται να συνεδριάσει σε ρητή δικάσιμο και να αποφασίσει την ανάθεση της επιμέλειας του παιδιού στον παππού και την γιαγιά του.

Ο 32χρονος πατέρας είναι προφυλακισμένος στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, κατηγορούμενος για την δολοφονία της συζύγου του, μητέρας του παιδιού και του αδερφού της. Κατηγορείται ειδικότερα για ανθρωποκτονία από πρόθεση με δόλο και κατά συρροή, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, τετελεσμένη και σε απόπειρα, με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της βιαιότητας και άσκησης βίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως