Γιάννης Σκαφτούρος

Δολοφονία Σκαφτούρου: Κοντά στην εξιχνίαση η Αστυνομία

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA και συγκεκριμένα του Βασίλη Λαμπρόπουλου, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η μεγάλη έρευνα που γίνεται για τη μαφιόζικη εκτέλεση του Γιάννη Σκαφτούρου, μπορεί να αναδείξει πολλά στοιχεία για τη δράση του οργανωμένου εγκλήματος συνολικά και για πολλά συμβόλαια θανάτου.

Οι αρχές αθόρυβα και αποτελεσματικά προχώρησαν βήμα-βήμα για να ανακαλύψουν όλα τα κεντρικά πρόσωπα που εμπλέκονται στη μαφιόζικη δολοφονία. Διαρκή ενημέρωση για την υπόθεση έχει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

O 53χρονος Γιάννης Σκαφτούρος

O 53χρονος Γιάννης Σκαφτούρος που δολοφονήθηκε στα Σκούρτα Βοιωτίας ήταν ένα από τα βασικά στελέχη της «Greek Mafia». Περισσότερο ήταν γνωστός με το παρατσούκλι «Θείος Τζο» και υπήρξε το δεξί χέρι του διαβόητου Βασίλη Στεφανάκου ο οποίος δολοφονήθηκε το 2018.

Ο Γιάννης Σκαφτούρος δολοφονήθηκε από 4 έως 6 άτομα που επέβαιναν σε μηχανές και τραυμάτισαν ακόμη δύο ανθρώπους, συγγενείς του που βρίσκονταν στο σπίτι καθώς ο Γιάννης Σκαφτούρος εκείνη την ώρα γλεντούσε με την οικογένειά του.

Σύμφωνα με το MEGA, εξετάζεται αν στη συγκεκριμένη επίθεση εκτός από όπλα Καλάσνικοφ, χρησιμοποιήθηκε και καραμπίνα.

Γιάννης Σκαφτούρος: Ένας από τους τελευταίους «παλιούς» της «Greek Mafia»

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως