Δολοφονία Σούζαν Ίτον: Αναμένεται το ψυχιατρικό πόρισμα για τον 27χρονο

Δολοφονία Σούζαν Ίτον: Αναμένεται το ψυχιατρικό πόρισμα για τον 27χρονο

Ο 27χρονος κατ’ ομολογία δολοφόνος της Σούζαν Ίτον,  βρίσκεται από τον περασμένο Νοέμβριο  στην ψυχιατρική κλινική του Κορυδαλλού όπου και υποβάλλεται σε μία σειρά από ψυχιατρικές εξετάσεις ώστε να βγει επίσημη γνωμάτευση.
 
“Η διαδικασία έχει γίνει και οι απαραίτητες ψυχιατρικές εξετάσεις έχουν ολοκληρωθεί. Ακόμα όμως δεν έχει συνταχθεί το πόρισμα. Αυτό περιμένουμε, το οποίο εικάζουμε πως στο άμεσο μέλλον θα συνταχθεί και θα μας αποσταλεί προκειμένου να το μελετήσουμε και να συμπεριληφθεί στην δικογραφία”, επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο συνήγορος του 27χρονου, Παντελής Ζέλιος.
“Δεν έχει γίνει κάποια συμπληρωματική κατάθεση ως προς την αλλαγή της ομολογίας του. Απλώς ισχυρίζεται πως δεν υφίσταται η πράξη του βιασμού. Χαρακτηριστικά ανέφερε: ?δεν την άγγιξα καθόλου?”, σημείωσε ο κ. Ζέλιος τονίζοντας πως περιμένει το ψυχιατρικό πόρισμα.
“Εμείς από την πλευρά μας περιμένουμε να δούμε το ψυχιατρικό πόρισμα ώστε να βγάλουμε τα απαραίτητα συμπεράσματα και κυρίως στο κατά πόσο τα λεγόμενά του έχουν κάποια βάση και στη συνέχεια θα κινήσουμε τις διαδικασίες για τη συμπληρωματική κατάθεση”, πρόσθεσε ο συνήγορος του 27χρονου.
 
Πηγή πληροφοριών: cretapost.gr
 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως