Δόξα Ορεστιάδας: Νέες φανέλες κατά του ρατσισμού και των διακρίσεων

Η ποδοσφαιρική ομάδα Δόξα Ορεστιάδας παρουσίασε τις νέες φανέλες της, οι οποίες είναι εμπνευσμένες από τους αγώνες της Παλαιστίνης και των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα παρουσίασε δύο νέες φανέλες: η πρώτη είναι σχεδιασμένη με τα χρώματα της Παλαιστίνης ενώ η δεύτερη με τα χρώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας: «Ακριβώς επειδή στον ερασιτεχνικό αθλητισμό υπάρχει κάτι περισσότερο από το ποδόσφαιρο, από μια νίκη ή μια ήττα, επιλέγουμε να ταξιδέψουμε το μήνυμά μας μέχρι το πιο απομακρυσμένο γήπεδο του βορείου Έβρου!»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι φανέλες της Δόξας Ορεστιάδας 2021/2022 είναι έτοιμες και παρουσιάζονται:
Η πρώτη εμπνευσμένη από τα χρώματα της Παλαιστίνης, όχι μόνο για να υπενθυμίζει το ιστορικό γεγονός, αλλά κυρίως για να εκφράσει την αλληλεγγύη υπέρ των ανθρώπινων δικαιωμάτων και της αυτοδιάθεσης ενός λαού.
Η δεύτερη με τα χρώματα της rainbow flag, ενάντια σε κάθε μορφή διάκρισης και ρατσισμού, αγκαλιάζοντας τη διαφορετικότητα, την ποικιλομορφία, τις ανοιχτές κοινωνίες, την ελευθερία της έκφρασης και της αυτοδιάθεσης του σώματός μας.
Ακριβώς επειδή στον ερασιτεχνικό αθλητισμό υπάρχει κάτι περισσότερο από το ποδόσφαιρο, από μια νίκη ή μια ήττα, επιλέγουμε να ταξιδέψουμε το μήνυμά μας μέχρι το πιο απομακρυσμένο γήπεδο του βορείου Έβρου!

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως