{ Τελευταία νέα }

Δωρεά της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο «Χαμόγελο του Παιδιού»


Κατηγορίες: Θεσσαλονίκη νέα

Δωρεά της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο «Χαμόγελο του Παιδιού»Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, για μία ακόμη φορά, ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας  δώρισε στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» 100 καλάθια με είδη υγειονομικού ενδιαφέροντος, με σκοπό να στηρίξει τον καθημερινό αγώνα του για κάθε παιδί, αλλά και για να ενισχύσει την εύρυθμη και ασφαλή καθημερινή λειτουργία του Σπιτιού του Oργανισμού στον Φοίνικα Καλαμαριάς.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, για μία ακόμη φορά, ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο τις προσπάθειές του να διασφαλίσει ότι, εν μέσω αυτής της κρίσης, τα παιδιά δεν θα στερηθούν τα βασικά.

Η παράδοση των ειδών πραγματοποιήθηκε από την Αντιπεριφερειάρχη Μ.Ε. Θεσσαλονίκης, κα Βούλα Πατουλίδου και τον Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, κο Χρήστο Μήττα, την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020, στο Σπίτι του Οργανισμού στο Φοίνικα Καλαμαριάς.

Η Αντιπερειφερειάρχης Μ.Ε. Θεσσαλονίκης, κα Βούλα Πατουλίδου, χαρακτηρίζοντας ιερή την προσπάθειας του οργανισμού για την πρόληψη και αντιμετώπιση φαινομένων που απειλούν τα παιδιά,  δήλωσε: « «Το Χαμόγελο του Παιδιού» λειτουργεί όλα αυτά τα χρόνια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και συμβάλλει στη δόμηση του χαρακτήρα των παιδιών, μειώνει τον θυμό της κακοποίησης και παραμέλησης τους και τους καθοδηγεί ώστε να γίνουν υγιείς ενήλικες».

Ο Αντιπεριφέρειάρχης Δημόσιας Υγείας, κος Χρήστος Μήττας, αναφερόμενος στη συνεργασία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με τον οργανισμό τόνισε: «Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προσφέρουμε βοήθεια και δίνουμε ελπίδα στα παιδιά που μας έχουν ανάγκη».

Η Συντονίστρια Βορείου Ελλάδος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κα Ιωάννα Μακρή, τόνισε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους ανθρώπους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την έμπρακτη υποστήριξη του έργου και των δράσεων του οργανισμού. Ακόμη και σε αυτές τις δύσκολές και πρωτόγνωρες συνθήκες που όλοι βιώνουμε, έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που εμπιστεύονται «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Αυτό μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο του Οργανισμού, έτσι ώστε να μην λείψει το Χαμόγελο από κανένα παιδί».

Αξίζει να αναφερθεί, ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αποτελεί σταθερό υποστηρικτή του Οργανισμού, ενώ πρόσφατα πραγματοποιήθηκε Bazaar στο κτίριο της Περιφέρειας, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών του Σπιτιού του Οργανισμού στοn Φοίνικα Καλαμαριάς. 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ