Δωρεά τροφίμων από τον Δήμο Δέλτα στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο

Δωρεά τροφίμων από τον Δήμο Δέλτα στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης πρόσφερε στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο ο Δήμος Δέλτα και η Αντιδημαρχία  Κοινωνικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας. 
Με Πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιάννη Ιωαννίδη ο Δήμος Δέλτα ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση για οικονομική ενίσχυση που απηύθυναν οι υπεύθυνοι του παιδικού χωριού.
Διαβάστε επίσης: Το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο κάνει έκκληση για βοήθεια: Μη μας ξεχνάτε
Με ευθύνη της Αντιδημάρχου Βούλας Ελευθεριάδου, μεταφέρθηκαν στις εγκαταστάσεις  του Ελληνικού Παιδικού Χωριού  οι πρώτες σακούλες με τρόφιμα,  απαραίτητα για την κάλυψη βασικών καθημερινών αναγκών των 38 παιδιών που φιλοξενούνται στα σπίτια του χωριού.

 Η Αντιδήμαρχος Βούλα Ελευθεριάδου συναντήθηκε με τον διευθυντή του παιδικού χωριού κ Λουκά Ίσαρη  και τις μητέρες που έχουν αναλάβει την ανατροφή των παιδιών και συνομίλησε μαζί τους εκφράζοντας παράλληλα την αμέριστη συμπαράσταση του Δημάρχου και  της διοίκησης του δήμου Δέλτα .

«Μετέφερα στους υπευθύνους του παιδικού χωριού  την υποστήριξη του δημάρχου Γιάννη Ιωαννίδη και την  συμπαράσταση όλης της διοίκησης του δήμου Δέλτα. Είναι ευθύνη μας να βάλουμε σε προτεραιότητα τις ανάγκες αυτών  των παιδιών και να συμβάλλουμε για να καλυφθούν. Θα είμαστε στο πλευρό τους για να βοηθάμε όπως μπορούμε προκειμένου το παιδικό χωριό να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς εμπόδια και ελλείψεις» τόνισε η κ Ελευθεριάδου.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως