{ Τελευταία νέα }

Δωρεά τροφών και φαρμακευτικού υλικού για αδέσποτα ζώα στον δήμο Παύλου Μελά


Κατηγορίες: Θεσσαλονίκη νέα

Δωρεά τροφών και φαρμακευτικού υλικού για αδέσποτα ζώα στον δήμο Παύλου ΜελάΗ προσφορά αποσκοπεί στην ενίσχυση της προσπάθειας του Δήμου Παύλου Μελά για την ουσιαστική φροντίδα των αδέσποτων ζώων

Για δεύτερη φορά εν μέσω Κορωνοϊού (COVID-19) και έχοντας επίγνωση των αυξημένων αναγκών λόγω καλοκαιριού, ο κτηνίατρος Κυριάκος Αγαθαγγελίδης και η εταιρεία petshop88.gr προχωρούν σε δωρεά τροφών και φαρμακευτικού υλικού για τα αδέσποτα ζώα του Δήμου Παύλου Μελά. Σε αντίστοιχη δωρεά είχαν προχωρήσει και πριν τρεις μήνες, με τις ειδικές καλαίσθητες ταϊστρες που τοποθετήθηκαν και στις δημοτικές ενότητες σε συνεργασία με τους εθελοντές φιλόζωους.

Η παραπάνω σημαντική προσφορά αποσκοπεί στην ενίσχυση της προσπάθειας του Δήμου Παύλου Μελά για την ουσιαστική φροντίδα των αδέσποτων ζώων, καθώς η εποχή που διανύουμε απαιτεί και επιβάλλει την αλληλεγγύη και την προστασία της ζωής, πάσης φύσεως, ιδιαίτερα των αδέσποτων ζώων που συχνά δυσκολεύονται να φροντίσουν τα ίδια τον εαυτό τους.

Η ευαισθησία οφείλει να μην κάνει διακρίσεις αλλά να διευρύνεται και να πολλαπλασιάζει την προσφορά, με σεβασμό στη ζωή, ειδικά κατά τη διάρκεια τέτοιων πρωτόγνωρων συνθηκών. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κυριάκο Αγαθαγγελίδη και στον Κώστα Παρασκευόπουλο για την συνολική προσφορά όλα αυτά τα χρόνια και καλό είναι μην ξεχνάμε αυτές τις καλοκαιρινές μέρες να προσφέρουμε στους τετράποδους φίλους μας  ένα μπολάκι με φρέσκο νερό, καθώς κινδυνεύουν από τη λειψυδρία και τις υψηλές θερμοκρασίες.


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ