{ Παιδί }

Δωρεάν δραστηριότητες για παιδιά: Το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ. στο Mediterranean Cosmos


Κατηγορίες: Παιδί

Δωρεάν δραστηριότητες για παιδιά: Το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ. στο Mediterranean Cosmos
ΔωρεάνΟι μικροί φίλοι του Mediterranean Cosmos θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ξεχωριστές δραστηριότητες, στις οποίες οι στίχοι συναντούν το χρώμα και οι πίνακες αποκαλύπτουν το κρυφό τους νόημα μέσα από την ποίηση του Γιώργου Σεφέρη.

Το Mediterranean Cosmos, ο απόλυτος προορισμός για shopping και διασκέδαση για όλη την οικογένεια, υποδέχεται το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ. και σας προσκαλεί να μάθετε και να δημιουργήσετε συντροφιά με τον Γιώργο Σεφέρη!
 
Οι μικροί φίλοι του Mediterranean Cosmos θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ξεχωριστές δραστηριότητες, στις οποίες οι στίχοι συναντούν το χρώμα και οι πίνακες αποκαλύπτουν το κρυφό τους νόημα μέσα από την ποίηση του Γιώργου Σεφέρη.
 
Τα παιδιά ηλικίας από 4 έως 6 ετών καλούνται να επεξεργαστούν και να ζωγραφίσουν όπως εκείνα θέλουν έργα της έκθεσης που παρουσιάζεται στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ., ενώ τα παιδιά ηλικίας από 7 έως 9 ετών θα χωριστούν σε ομάδες και με ερωτήσεις θα προσπαθούν να μαντέψουν τα έργα γνωστών Ελλήνων ζωγράφων που έχει βάλει στο μυαλό της η αντίπαλη ομάδα, σε μια διασκεδαστική παραλλαγή του κλασικού παιχνιδιού «Μάντεψε ποιος»!
Τέλος, τα παιδιά ηλικίας από 10 έως 12 ετών, αλλά και τα παιδιά 7 έως 9 ετών, έχοντας ως αφορμή πορτραίτα του Σεφέρη, καλούνται να πειραματιστούν και να ετοιμάσουν ένα αφηρημένο πορτραίτο του φίλου ή της φίλης τους, προσπαθώντας να ιχνηλατήσουν τα χαρακτηριστικά τους! 
 
 
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ