Δωρεάν ενημερωτική συνάντηση -  Κλαμπ Διατροφικής Απελευθέρωσης και Χαράς.

Δωρεάν ενημερωτική συνάντηση - Κλαμπ Διατροφικής Απελευθέρωσης και Χαράς.

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

– Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το βάρος μας;
– Πώς λειτουργεί ο εγκέφαλος ; 
– Γιατί χρειάζονται περισσότερες της μιας τεχνικής για να σταθεροποιήσουμε το βάρος και να πετύχουμε τον στόχο μας;
– Τι σημαίνει όταν λέμε Τρώω συναισθηματικά;
– Τι σημαίνει όταν λέμε Τρώω συνειδητά;
– Γιατί αποτυγχάνουν οι δίαιτες;
– Τι κρύβεται πίσω από την Πολυφαγία;
– Πώς μπορούμε να αλλάξουμε τις διατροφικές μας συνήθειες;
 
Ηλιάνα Κυνηγοπούλου
Life Coach 
Κλαμπ Διατροφικής Απελευθέρωσης και Χαράς 

Το διαιτολόγιο που ακολουθεί ο καθένας είναι πολύ σημαντικό αλλά υπάρχουν και άλλοι αποφασιστηκοί παράγοντες που επηρεάζουν την σχέση μας με το φαγητό και το σώμα μας. Ως Life Coach, αυτούς θα συζητήσουμε, όπως και τι συμβαίνει στο συνειδητό και πώς λειτουργεί ο ασυνείδητος νους. Έτσι ενώ θέλουμε να αλλάξουμε κάποιες συνήθειες που μας δυσκολεύουν, δεν μπορούμε. 

Είναι αυτό που λέω πάντα: Μύθος είναι αυτό που μας έλεγε η μαμά μας! «Δεν υπάρχει παιδί μου δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω.» 
Υπάρχει «Θέλω και Δεν Μπορώ» και είναι οι άγκυρές μας που μας κρατούν δεμένους στις δυσκολίες μας. Για όλους αυτούς τους λόγους δημιουργήσαμε το  Κλαμπ Διατροφικής Απελευθέρωσης και Χαράς 
 
 ΤΙ ΕΙΝΑΙ το  Κλαμπ Διατροφικής Απελευθέρωσης και Χαράς ;
Είναι ένα διαφορετικό Κλαμπ από τα άλλα! 
Μια υποστηρικτική ομάδα που σας εκπαιδεύει να αφήσετε πίσω τις συνήθειές σας και να μάθετε εκ νέου την σχέση σας με το φαγητό, τον μύθο της δίαιτας, να αλλάξετε τον τρόπο που νιώθετε και να επαναπρογραμματίσετε τον εγκέφαλό σας με νέες πληροφορίες και δράσεις που περνάνε στον ασυνείδητο νου σας. Να απαλλαγείτε από το περιττό σας βάρος μια για πάντα!
Το Unlearning και Learning, δηλαδή Ξεμαθαίνω και ξαναμαθαίνω, που χρησιμοποιούμε σε πολλές περιπτώσεις όταν θέλουμε να αλλάξουμε αυτά που μας δυσκολεύουν στην ζωή μας.
Ο τρόπος να βγάλουμε στην επιφάνεια τα μικρά φαντασματάκια που μας κρατούν δέσμιους στο συναισθηματικό φαγητό.
Είναι μια επαναστατική προσέγγιση της Πείνας και της Όρεξης, ένας τρόπος αλλαγής της σχέσης με το φαγητό, της μείωσης του άγχους και των ενοχών που προκαλούν οι δίαιτες και το σύνδρομο του ακορντεόν. Είναι Απελευθέρωση και Χαρά, Αποδοχή και Αγάπη. 
 
 ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!
Δεν είναι δίαιτα, δεν είναι στέρηση του φαγητού, δεν είναι καταναγκασμός και άγχος.
 
 ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Απευθύνεται σε όσους έχουν δοκιμάσει όλες τις δίαιτες που κυκλοφορούν και εξακολουθούν να επανέρχονται στο πρότερο βάρος τους. Έχουν διαβάσει πολλά από τα 30.000 βιβλία σχετικά µε διατροφή, τροφές, διαιτολόγια που κυκλοφορούν παγκοσμίως. Έχουν κλικάρει τα σάιτ με νέα διαιτολόγια, που υπόσχονται θαύματα σε λίγο χρόνο. Σε αυτούς που θέλουν να συμφιλιωθούν µε το φαγητό, να μη ζουν στην στέρηση, να αποδεχτούν τον εαυτό τους και να αγαπήσουν το σώµα τους. 
Σε κάθε έναν που επιθυµεί να ζει απελευθερωµένος από τις ενοχές του φαγητού, την στέρηση και τον καταναγκασµό και να χτίσει μια μακρόχρονη σχέση αγάπης με το σώμα και την ψυχή του. Σε αυτούς που θέλουν με ευχάριστο και ανώδυνο τρόπο να φτάσουν το Ιδανικό τους Βάρος. 
 
 ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ
Σε ομάδες έως 8 ατόμων, ίδιου φύλου και 4 συναντήσεις τον μήνα για 5 μήνες, διάρκειας 3 ωρών η κάθε συνάντηση. 
Εφαρμόζουμε έναν συνδυασμό πρακτικών με τεχνικές 
• του NLP (Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού), 
• του ΤFT (thought field therapy), 
• της Ύπνωσης,
• της Συμβουλευτικής και 
• του Life Coaching, 
• παράλληλα με βιωματικές ασκήσεις, δημιουργικό οραματισμό και τεχνικές χαλάρωσης. 
• αναπνοών και σωματικών ασκήσεων και παιχνιδιών. 
 
Οι συμμετέχοντες παίρνουν σημειώσεις κάθε βδομάδα και ακουστικό αρχείο υπνοθεραπείας .
Αλλάζουν την σχέση τους µε το φαγητό, αγαπούν το σώµα τους, κατανοούν τον καταναγκασµό της δίαιτας, απελευθερώνονται από την στέρηση και τις ενοχές, και κυρίως διώχνουν το περιττό τους βάρος µε Χαρά. Με το διαιτολόγιο που θέλει να ακολουθεί ο καθένας.
 
 ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ
Οι συμμετέχοντες να έρθουν με ανοιχτό μυαλό και καρδιά, με συνέπεια, δουλειά και επιμονή που θα τους εξασφαλίσουν την αλλαγή, την απελευθέρωση από το περιττό βάρος ώστε να νιώσουν υπέροχα με τον εαυτό τους και την νίκη σε αυτό το στοίχημα της ζωής τους.
 
 ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Να απαλλαγούν από το περιττό βάρος, να φτάσουν στο βάρος στόχο, να ζουν με υγεία σωματική και ψυχική. Οι συμμετέχοντες να καλοδεχτούν τις τυχόν βουλιμικές τάσεις, να σεβαστούν το βάρος τους, να σταματήσουν την κριτική, να αποδεχτούν και να αγαπήσουν ξανά τον εαυτό τους. Να περάσουν από το: δεν πρέπει να φάω στο: θέλω να χαρώ το φαγητό μου, από το: λιμοκτονώ στο: έχω ανάγκη να χορτάσω, από την: ενοχή στην: αποδοχή.
Να κατανοήσουν την σχέση ψυχής και σώματος που είναι αμφίδρομη. Το συναίσθημα δημιουργεί το αίσθημα και το αντίθετο. Έτσι μαζί με την απώλεια βάρους, κερδίζουν την αίσθηση της απόλαυσης του σώματός τους, την απόλαυση της απελευθέρωσης, τη χαρά και την αγάπη για μία υγιή ζωή.
 
INFO
Δωρεάν ανοιχτή συνάντηση για ενημέρωση και συζήτηση
Κλαμπ Διατροφικής Απελευθέρωσης και Χαράς.
Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020 στις 18:30μμ
Ιπποκράτους 66, Οικισμός Κωνσταντινοπολιτών, ΤΚ 55534
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στα τηλέφωνα  2310 926618 και 6944 418624 και στο email i.kinigopoulou@gmail.com
 
 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως