Δωρεάν οι πρώτες βουτιές στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Δήμου Παύλου Μελά

Δωρεάν οι πρώτες βουτιές στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Δήμου Παύλου Μελά

Aπό την Τρίτη 5 έως το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018!

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ιωσήφ Αράπογλου, το Τμήμα Αθλητισμού – Πολιτισμού, ενημερώνουν τους πολίτες ότι ξεκινά από την Τρίτη 5 Ιουνίου, η λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Δήμου Παύλου Μελά για την καλοκαιρινή περίοδο 2018 και δίνεται η ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να κάνουν τις πρώτες τους βουτιές εντελώς δωρεάν μέχρι και το Σάββατο 9 Ιουνίου!
 
Μια πρόσκληση ανοιχτή προς όλους τους ενδιαφερόμενους για να γνωρίσουν τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Δήμου Παύλου Μελά που διαθέτει πισίνα ολυμπιακών προδιαγραφών και συνδυάζει την ασφάλεια με την προσβασιμότητα και την άνεση. Η συντήρηση και η απολύμανση έχει ολοκληρωθεί και όλα είναι έτοιμα για να υποδεχτεί τους κολυμβητές. 
 
Αρκεί οι χρήστες του κολυμβητηρίου να προσκομίσουν στη Γραμματεία πρόσφατες ιατρικές βεβαιώσεις που να πιστοποιούν τη δερματολογική και παθολογική καταλληλότητα.
Το Κολυμβητήριο βρίσκεται στη συμβολή των Οδών Ιθάκης και Περικλέους στην Άνω Ηλιούπολη και υπάρχει εύκολη πρόσβαση με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, τις Γραμμές 
•32 Α μέσω Γυμναστηρίου στάση Ιθάκης 2 και 
•34 Άνω Ηλιούπολη στάση Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία.
Εδώ και χρόνια προσφέρει μια σπάνια όαση δροσιάς σε όσους επιλέξουν να το επισκεφθούν και να συνδυάσουν με αυτό τον τρόπο τη διασκέδαση και τις πολλές επιλογές άθλησης που προσφέρει η κολύμβηση. 
 
Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει και το εξειδικευμένο προσωπικό που αποτελείται από έμπειρους εκπαιδευτές. Ειδικότερα, αυτό το καλοκαίρι θα λειτουργήσουν μεταξύ άλλων τμήματα εκμάθησης κολύμβησης ενηλίκων-ανηλίκων, κινητικής αποκατάστασης – ΑμεΑ, aqua aerobic και φυσικά κοινού. Για τη φετινή περίοδο το Κολυμβητήριο θα διαθέτει και κυλικείο που θα λειτουργήσει από την ερχόμενη εβδομάδα.
Από την Τρίτη 5/6 ξεκινούν και οι εγγραφές για τα τμήματα κοινού, ενώ με νέα ανακοίνωση οι πολίτες θα ενημερωθούν και για τις εγγραφές στα υπόλοιπα τμήματα.
 
ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ
•Απαγορεύεται η είσοδος στην πισίνα σε όσους έχουν ανοιχτές πληγές.
•Απαραίτητος εξοπλισμός: σκουφάκι, μαγιό κολυμβητικό (όχι βερμούδα) και σαγιονάρες.
•Το ντουζ πριν από την είσοδο στην πισίνα και μετά την κολύμβηση είναι υποχρεωτικό για όλους τους αθλούμενους.
•Δεν επιτρέπονται η χρήση αντηλιακού και κάθε είδους λιπαντικής ουσίας.
 
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή 9:30 – 21:30
Σάββατο 9:30 – 18:30
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Δημοτικό Κολυμβητήριο Δήμου Παύλου Μελά, Ιθάκης & Περικλέους, Άνω Ηλιούπολη
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310 607-457, 2310 643-963