{ Διαγωνισμοί }

Δωρεάν προσκλήσεις: «Έλμερ ο Παρδαλός Ελέφαντας» στο θέατρο Φαργκάνη

 

Κατηγορίες: Διαγωνισμοί

Δωρεάν προσκλήσεις: «Έλμερ ο Παρδαλός Ελέφαντας» στο θέατρο Φαργκάνη
Δωρεάν

Χώρος: Φαργκάνη Art
Διεύθυνση: Αγίου Παντελεήμονος 10, Καμάρα, 54635
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Φαργκάνη Art


Έλμερ ο παρδαλός ελέφαντας: tο cityportal.gr προσφέρει δωρεάν 5 διπλές προσκλήσεις (για τις δύο παραστάσεις του Σαββατοκύριακου 26 και 27 Οκτωβρίου)

Ο Έλμερ ο παρδαλός ελέφαντας είναι ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες των παιδιών της πρώτης σχολικής ηλικίας αλλά και των εκπαιδευτικών. Μέσα από τις ιστορίες του, δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσουν στα παιδιά έννοιες κι αξίες όπως η διαφορετικότητα, η φιλία, η μοναδικότητα, η ομαδικότητα, η ομόνοια, η αλληλεγγύη, η ευγένεια κ.ά. Η παράσταση είναι μία διασκεδαστική περιπέτεια όπου εμπεριέχονται παιδαγωγικές έννοιες συνοδευόμενες από τραγούδια! Το cityportal.gr προσφέρει δωρεάν 5 διπλές προσκλήσεις (για τις δύο παραστάσεις του Σαββατοκύριακου 26 και 27 Οκτωβρίου στις 17:00).  
 
 Εδώ δηλώνετε τη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό για δωρεάν προσκλήσεις  + πότε θέλετε να πάτε (σημειώνετε ένα Σ για Σάββατο ή Κ για Κυριακή ή Σ,Κ αν σας βολεύουν και οι δύο μέρες) Προσοχή για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό θα πρέπει το ονοματεπώνυμό σας, να το γράψετε με πεζά ελληνικά, OXI κεφαλαία, ΟΧΙ στα αγγλικά, ΟΧΙ στα γκρίκλις. 
 
- Οι νικητές: θα ανακοινωθούν Σάββατο 26 Οκτωβρίου μετά τις 9:00 στη σελίδα με τους νικητές των διαγωνισμών του cityportal

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ