{ Εκπαίδευση }

Δωρεάν Σεμινάριο Αυτοάμυνας και Αυτοπροστασίας στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Προστατεύω τον εαυτό μου – Ασφάλεια στο σπίτι και στη γειτονιά.


Κατηγορίες: Εκπαίδευση

Δωρεάν Σεμινάριο Αυτοάμυνας και Αυτοπροστασίας  στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου
Δωρεάν

Χώρος: Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου
Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 57, Εύοσμος, 56224
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου
Τιμή: 0.00

Πότε: 17/05/2019
Ώρα έναρξης: 18.00

Στόχος του εκπαιδευτικού σεμιναρίου είναι να παράσχει χρήσιμες γνώσεις σε θέματα αυτοάμυνας – αυτοπροστασίας και ασφάλειας

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Διοικητικών Υπηρεσιών, Πολιτισμού - Αθλητισμού, Τοπικής και Οικονομικής Ανάπτυξης  και της Αντιδημαρχίας Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς  διοργανώνει σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Spartacus Νέα Πολιτεία και την ATC Academy Training Center για 2η χρονιά ΔΩΡΕΑΝ βιωματικό ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ με τίτλο: “Προστατεύω τον εαυτό μου – Ασφάλεια στο σπίτι και στη γειτονιά”.
 
Το σεμινάριο, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 από τις 18.00 μ.μ. - 21.00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου (Μ. Αλεξάνδρου 57),  απευθύνεται σε πολίτες ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου και η συμμετοχή όλων είναι ελεύθερη.
 
Στόχος του εκπαιδευτικού σεμιναρίου είναι να παράσχει χρήσιμες γνώσεις σε θέματα αυτοάμυνας – αυτοπροστασίας και ασφάλειας, με στόχο την αποτελεσματική  αντιμετώπιση βίαιων περιστατικών και επιθέσεων
 
Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία που έρχεται να συμβάλει στη θωράκιση των πολιτών κάθε ηλικίας (μαθητές & ενήλικες) για τη διαχείριση κινδύνων και απειλών που σχετίζονται με την έξαρση της εγκληματικότητας, φαινόμενο που στις μέρες μας λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.  
 
Πληροφορίες - Δηλώσεις συμμετοχής: 2310 688811, 6937 929678.
 
 
 
 


:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ