{ Μουσική }

ΑΝΑΒΟΛΗ: Δωρεάν συναυλία των Intelligent Music Project στο Principal Club

μια προσφορά του Rock Radio 104.7 για τα 21α γενέθλια του


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

ΑΝΑΒΟΛΗ: Δωρεάν συναυλία των Intelligent Music Project στο Principal Club
Δωρεάν

Χώρος: Principal Club Theater
Διεύθυνση: 26ης Οκτωβρίου 15, 54627
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Principal Club Theater
Ποιοι: Intelligent Music Project, Ronnie Romero
Ώρα έναρξης: 21:00

Η συναυλία των Intelligent Music Project στο Principal Club έχει δωρεάν είσοδο και είναι μια προσφορά του Rock Radio 104.7 για τα 21α γενέθλια του.

ΑΝΑΒΟΛΗ!
Λόγω των τελευταίων εξελίξεων αναφορικά με την πανδημία, το live των Intelligent Music Project  με τον Ronnie Romero, με αφορμή τα 21α γενέθλια του ROCK RADIO 104.7 αναβάλλεται. New date soon!

Intelligent Music Project είναι το όνομα ενός από τα πιο ενδιαφέροντα μουσικά σχήματα των τελευταιών χρόνων, στον χώρο της κλασσικής ροκ μουσικής. Με σαφείς μουσικές αναφορές σε θρυλικά σχήματα όπως οι Allan Parson's Project, Deep Purple etch. και με μυνήματα για θετική σκέψη και άποψη ζωής μέσα από τους στίχους, οι Intelligent Music Project με την δουλειά τους αφήνουν ένα ξεκάθαρο στίγμα όπου ξεχωρίζει η αληθινή οργανική ροκ μουσική και ο ευφυής στίχος σε μια εποχή που, δυστυχώς, η παγκόσμια μουσική βιομηχανία επικεντρώνεται ακριβώς στην αντίθετη κατεύθυνση.

Πώς άλλωστε θα μπορούσε κάποιος να μην θεωρήσει ως τεκμήρια για τα παραπάνω την συμμετοχή ιερών τεράτων της παγκόσμιας μουσικής στην μουσική των Intelligent Music Project? Simon Phillips (Toto), John Payne (Asia), Carl Sentance (Nazareth), John Lewton (Uriah Heep), Bobby Rondineli (Black Sabbath), Richard Grisman (RiverHound) είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που εμπνεύστηκαν, συμμετείχαν και τελικά δημιούργησαν μέσα στα πλαίσια του Project. Όλοι αυτοί οι τεράστιοι ροκ αστέρες, είναι οι Rocket Careers του.

Μπαίνοντας στην διαδικασία των ηχογραφήσεων του έκτου τους δίσκου The Creation ο Ronnie Romero (Ritchie?s Blackmore Rainbow) αναδεικνύεται ως η βασική φωνή (δισκογραφικά και συναυλιακά) των Intelligent Music Project. Το επιβλητικό εύρος της φωνής του 38χρονου Χιλιανού σταρ, δίνει τον απαραίτητο όγκο στα νέα τραγούδια του Project.

Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που ο Romero συνεργάζεται με τους Intelligent Music Project. Πέρα από συναυλιακές εμφανίσεις, έχει αναλάβει και τα φωνητικά στο Everytime, hit single που ξεχώρισε από τον τελευταίο τους δίσκο Life Motion.

Ο άνθρωπος πίσω από όλο αυτό το μοναδικό – για τα σημερινά δεδομένα – εγχείρημα, είναι ο Milen Vrabevski. Ο Vrabevski θεωρείται στην γειτονική μας χώρας ως μία από τις πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες της βουλγαρικής κοινωνίας. Πρωτοπόρος επιχειρηματίας σε παγκόσμιο επίπεδο στον χώρο της ιατρικής έρευνας, φιλάνθρωπος και προστάτης των τεχνών. Οι Intelligent Music Project είναι το πνευματικό του παιδί μέσα από το οποίο θέλει να μεταδώσει το θετικό του μύνημα για την διατήρηση του αληθινού καλού οργανικού ροκ (μέσα από την μουσική) και την ανάδειξη της πνευματικής μας δύναμης (μέσα από τους στίχους).

Το επόμενο διάστημα οι Intelligent Music Project θα ολοκληρώσουν τις ηχογραφήσεις του έκτου τους album.

Στη Θεσσαλονίκη θα εμφανιστούν την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020
στο Principal Club Theater
(26ης Οκτωβρίου 15, Θεσσαλονίκη 54627, τηλ. 2310428088).
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00 και το show θα ξεκινήσει στις 21:00.
Η συναυλία των Intelligent Music Project (feat. Ronnie Romero) στο Principal Club έχει δωρεάν είσοδο και είναι μια προσφορά του Rock Radio 104.7 για τα 21α γενέθλια του.

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ