{ Εκπαίδευση }

Δωρεάν συνεδρίες κάθε Τρίτη - ασκήσεις Γελωτοθεραπείας και Αναπνοών- από το Be-Alive

 

Κατηγορίες: Σεμινάρια

Δωρεάν συνεδρίες κάθε Τρίτη - ασκήσεις Γελωτοθεραπείας και Αναπνοών- από το Be-Alive
Δωρεάν

Χώρος: Be Alive Θεσσαλονίκη
Διεύθυνση: Κωνσταντινοπολίτικα, 55535
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Be Alive Θεσσαλονίκη


Κάθε Τρίτη δωρεάν μέσω της πλατφόρμας του ΖΟΟΜ συνεδρίες για Γελωτοθεραπεία και Ασκήσεις Αναπνοών ώστε να δυναμώσουμε ηθικό, φυσική κατάσταση και ανοσοποιητικό.

Είστε προσκαλεσμένοι κάθε Τρίτη δωρεάν μέσω της πλατφόρμας του ΖΟΟΜ για Γελωτοθεραπεία και Ασκήσεις Αναπνοών  ώστε να κράταμε υψηλό το ηθικό μας και καλή τη φυσική μας κατάσταση και γερό το ανοσοποιητικό μας.

Δωρεάν συνεδρίες από το Be -Alive

► κάθε Τρίτη δωρεάν ασκήσεις για Γελωτοθεραπεία και Ασκήσεις Αναπνοών 
► κάθε Πέμπτη κάνουμε δωρεάν ασκήσεις Εκγύμνασης Εγκεφάλου (Brain Gym), ασκήσεις Νευροβικής, Αναπνοές και Διαλογισμό

Μέσω της πλατφόρμας του ΖΟΟΜ συνδέεστε κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 6:15μμ και στις 6:30μμ ξεκινάμε. https://zoom.us/j/2461846011  password 662072

 

Κάθε Τρίτη για μια ώρα κάνουμε δωρεάν ασκήσεις Γελωτοθεραπείας και Αναπνοών

.Γελάμε χωρίς αιτία, σαν άσκηση στο γυμναστήριο, απομακρυνόμαστε από την κριτική και τις σκοτεινές σκέψεις. Χωρίς ανέκδοτα ή χιούμορ ασκούμε το πνεύμα - το σώμα - τον νου. Το Γέλιο είναι ένα θείο Δώρο άφθονο και δωρεάν που το έχουμε από την ώρα που γεννιόμαστε. Ας το χρησιμοποιήσουμε! Φεύγει ο φόβος να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματά μας και τον εαυτό μας.
 
Το Γέλιο δεν μας λύνει τα προβλήματα, μας κάνει πιο δυνατούς να τα αντιμετωπίζουμε. Με τον μοναδικό τρόπο που η Ηλιάνα οδηγεί και εκπαιδεύει από το 2010 ανθρώπους να αλλάζουν ότι τους δυσκολεύει στη ζωή τους, να αναγνωρίζουν και να συνειδητοποιούν τον τρόπο που ζουν, να συμφιλιώνονται με τον εαυτό τους και με τους άλλους, να αποδέχονται τον εαυτό τους, να ζουν και να δρουν στο εδώ και τώρα, στην παρούσα στιγμή. Και αυτό με ευχάριστο και αποτελεσματικό τρόπο.

Με πολλή αγάπη και ενθουσιασμό προσφέρω για όλο τον κόσμο Δωρεάν Τηλε-συναντήσεις για εμψύχωση, αισιοδοξία και κυρίως αύξηση της ψυχικήςκαι σωματικής μας ανθεκτικότητας. Ηλιάνα Κυνηγοπούλου
 
Η Ηλιάνα σας προσφέρει Τηλεσυνεδρίες για όλες (δείτε εδώ αναλυτικά) τις υπηρεσίες του κέντρου  Be Alive. Παράλληλα μπορείτε να συμμετέχετε στις δωρεάν συνεδρίες, και να πάρετε συμβουλή σε προσωπικό επίπεδο όποτε θέλετε στα τηλέφωνα του κέντρου, το FB κλπ

INFO
Be Alive Ευ Ζην
Υπεύθυνη: Ηλιάνα Κυνηγοπούλου
[email protected]
www.bealive.gr
Τηλ. 2310926618,  6944418624
Θεσσαλονίκη
 

ΟΔΗΓΙΕΣ για ΛΑΠΤΟΠ ή ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (πως θα συνδεθείτε στην εφαρμογή ZOOM)

Βήμα 1 - Πατήστε πάνω στον σύνδεσμο αυτο.(https://zoom.us/j/2461846011)
Βήμα 2 - Μετά κάνετε κλικ επάνω στα μπλε γράμματα της εικόνας (download & run Zoom) που θα σας εμφανίσει για την Εγκατάσταση της ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογής ΖΟΟΜ, σε 1 λεπτό μόνο! Στην προτροπή που ακολουθεί κάντε κλικ στην Εκτέλεση, για να εγκατασταθεί το ΖΟΟΜ. Αν ζητηθεί κάντε κλικ πάλι Εκτέλεση και Αποδοχή.
Βήμα 3 - Εμφανίζει μία εικόνα,( Θα γράφει τα εξής:Please wait for the host to start this meeting/Eliana's Kinigopoulou Personal Room/This is a recurring meeting/Test computer audio) περιμένετε μέχρι να συνδεθεί αυτόματα! Βάζετε το όνομά σας όταν ζητηθεί.
 Ελέγξτε και αυξήστε τον ήχο πολυμέσων για να ακούτε!
Στο κάτω μέρος της οθόνη σου υπάρχουν εργαλεία που μπορείς να χρησιμοποιήσεις κατά τη διάρκεια.
Mute = EXEI Γραμμή κόκκινη διαγώνια = δεν μιλάω (Πατάω για να μιλήσω)
Video = EXEI Γραμμή κόκκινη διαγώνια = δεν με βλέπουν (Πατάω για να με βλέπουν)
ΚΑΝΩ ΔΙΠΛΟ ΚΛΙΚ πάνω στην οθόνη με την Ηλιάνα, ώστε να παρακολουθώ σωστά!
Αν υπάρξει θέμα, Βγαίνετε και Επιστρέφετε ξανά στον αρχικό σύνδεσμο και κάνετε κλικ πάνω του : https://zoom.us/j/2461846011
 

ΟΔΗΓΙΕΣ για ΚΙΝΗΤΟ (πως θα συνδεθείτε στην εφαρμογή ZOOM)

Βήμα 1 Πατήστε πάνω στον σύνδεσμο https://zoom.us/j/2461846011
Βημα 2 Μετά κάντε κλικ πάνω στο μπλε πλαίσιο που γράφει: «Download from Google Play» που εμφανίζει για την Εγκατάσταση της ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογής ΖΟΟΜ, σε 1 λεπτό μόνο! Στην προτροπή που ακολουθεί κάντε κλικ στην Ενεργοποίηση, για να εγκατασταθεί το ΖΟΟΜ. Αν ζητηθεί κάντε κλικ πάλι Εκτέλεση και Αποδοχή.
Βήμα 3 Μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης θα κάνεις κλικ στο “Join” για να μπεις και να παρακολουθήσεις το μάθημα. Βάζετε το όνομά σας όταν ζητηθεί. Εμφανίζει μία εικόνα, (που θα γράφει :Please wait for the host to start this meeting/Eliana's Kinigopoulou Personal Room/This is a recurring meeting/Test computer audio) περιμένετε μέχρι να συνδεθεί αυτόματα!
 Ελέγξτε και αυξήστε τον ήχο πολυμέσων για να ακούτε!
Στο κάτω μέρος της οθόνη σου υπάρχουν εργαλεία που μπορείς να χρησιμοποιήσεις κατά τη διάρκεια.
Mute = EXEI Γραμμή κόκκινη διαγώνια = δεν μιλάω (Πατάω για να μιλήσω)
Video = EXEI Γραμμή κόκκινη διαγώνια = δεν με βλέπουν (Πατάω για να με βλέπουν)
ΚΑΝΩ ΔΙΠΛΟ ΚΛΙΚ πάνω στην οθόνη με την Ηλιάνα, ώστε να παρακολουθώ σωστά!
Αν υπάρξει θέμα, Βγαίνετε και Επιστρέφετε ξανά στον αρχικό σύνδεσμο
και κάνετε κλικ πάνω του : https://zoom.us/j/2461846011

Δοκιμάζετε την πλατφόρμα από νωρίς ή την προηγούμενη.
Μπαίνετε από τις 6:15μμ έως τις 6:30μμ. Τα μικρόφωνά σας θα είναι απενεργοποιημένα για λόγους καλής λειτουργίας. Κατά την διάρκεια της συνεδρίας θα ανοίγω κάποιες φορές τα μικρόφωνά σας για να ενωθούν οι φωνές και τα γέλια όλων των συμμετεχόντων.
 
Εύχομαι να σας δω όλους εκεί
 
VIDEO ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ 

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ