{ Τελευταία νέα }

Δώσε ελπίδα στον Ηλία. Ας βοηθήσουμε όλοι τον νεαρό Ηλία Κουτσιμανή από τη Νεάπολη Θεσσαλονίκη να ξαναβρεί την υγεία του.

 

Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Δώσε ελπίδα στον Ηλία. Ας βοηθήσουμε όλοι τον νεαρό Ηλία Κουτσιμανή από τη Νεάπολη Θεσσαλονίκη να ξαναβρεί την υγεία του.Ας βοηθήσουμε όλοι τον νεαρό Ηλία Κουτσιμανή από τη Νεάπολη της Θεσσαλονίκη να ξαναβρεί την υγεία του.

Ο Ηλίας πριν 10 χρόνια  είχε διαγνωσθεί με καρκίνο στο κεφάλι.
Eγχειρίστηκε στο εξωτερικό και επί έξι χρόνια με χημειοθεραπείες κατάφερε να βγει νικητής. Απο μαθητής, πέρασε στο πανεπιστήμιο και έγινε φοιτητής. Ωστόσο, από πέρυσι και αφού είχαν περάσει 9 χρόνια, εμφανίστηκε ένας νέος καρκίνος που απειλεί τον πλέον Ηλία.
Αν και χειρουργήθηκε, η κατάστασή του έχει χειροτερέψει με αποτέλεσμα να μη μπορεί περπατήσει πλέον και να είναι επιτακτική η μετάβαση στην Γερμανία.
 
Για την εγχείρηση καθώς και τη μετεγχειρητική παρακολούθηση και φροντίδα-θεραπεία απαιτούνται γύρω στις 130.000 ευρώ τα οποία οι γονείς του δεν μπορούν να καλύψουν.
Η οικογένεια ζητά τη στήριξη όλων προκειμένου ο Ηλίας να βγει και πάλι νικητής.
Λογαριασμός τράπεζα Πειραιώς: GR7501722240005224097827129
Δικαιούχος: Αστέριος Κουτσιμανής
Αιτιολογία: Έρανος- έξοδα νοσηλείας στο εξωτερικό Ηλία Κουτσιμανή.
 
«Από 9 χρονών παιδί τραβήχτηκε από τις αυλές των σχολείων, σε κέντρα του εξωτερικού, πάλι με την βοήθεια όλων μας! Και πολέμησε... έχασε όλα τα παιδικά χρονιά κλεισμένος σε ένα σπίτι κάνοντας χημειοθεραπείες 6 χρόνια. Και άντεξε....Και ορθώθηκε σιγά σιγά....Χάνοντας μεν όλα τα χρονιά της νιότης, ζώντας δε!!!! Και πέρασε και στο πανεπιστήμιο....Η διψά για ζωή είναι το χαρακτηριστικό του νικώντας έναν καρκίνο από τον οποίο έχουν προσδόκιμο ζωής οι 3 από τους 100!!! Και υπήρχε πλέον ελπίδα. Άλλα ο καρκίνος δεν ανέχεται την ήττα....και ξαναεπέστρεψε», γράφει σε μήνυμά του ο πατέρας του νεαρού φοιτητή.

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ