{ Τελευταία νέα }

Δύο φλαμίνγκο επιστρέφουν στο φυσικό τους περιβάλλον σε Χαλκιδική και Καλοχώρι


Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Δύο φλαμίνγκο επιστρέφουν στο φυσικό τους περιβάλλον σε Χαλκιδική και ΚαλοχώριΔύο φλαμίνγκο επιστρέφουν στο φυσικό τους περιβάλλον σε Χαλκιδική και Καλοχώρι

Πρόσκληση για το ταξίδι δυο φλαμίνγκο ξανά προς την... ελευθερία, απευθύνει η Δράση για την Άγρια Ζωή, που περιέθαλψε τα τραυματισμένα πτηνά.
Η ''δράση για την άγρια ζωή'' αναφέρει συγκεκριμένα.
Απελευθέρωση Φλαμίγκο.
Τα δύο μας Φλαμίγκο είναι έτοιμα για απελευθέρωση. Θα επανενταχθούν στις περιοχές που βρέθηκαν. Το πρώτο το Σάββατο στη Χαλκιδική και το δεύτερο την Κυριακή στο Καλοχώρι.
Οι εθελοντές της Δράσης θα επανεντάξουν αύριο, στα έλη Νέας Φωκια Χαλκιδικής, ακόμη ένα φοινικόπτερο που είχε βρεθεί με τραύματα στο σώμα από άλλα ζώα, στο έλος Γεράνι των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας και μεταφέρθηκε στις εγκαταστάσεις του σωματείου με μέριμνα του Δασαρχείου Κασσάνδρας.
Η απελευθέρωση την Κυριακή θα είναι στις 12:30 στη λιμνοθάλασσα Καλοχωρίου, στον κόκκινο δρόμο, στο παρκινγκ της οδού Κερκύρας. Για όσους δεν γνωρίζουν από το Καλοχώρι μπορούν να έρθουν από τις εγκαταστάσεις μας και να πάμε όλοι μαζί, αρκεί βρίσκεστε στο χώρο μας πριν τις 12:00. Μια ευκαιρία να δείτε τις εγκαταστάσεις που μας έχει παραχωρήσει ο Δήμος Δέλτα και να μας γνωρίσετε από κοντά.
Η Δράση για την Άγρια Ζωή είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο, το οποίο στηρίζεται στην προσφορά εθελοντικής εργασίας και ως σκοπό έχει την περίθαλψη και επανένταξη άγριων ζώων στο φυσικό περιβάλλον, καθώς και την περιβαλλοντική ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών.

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ