{ Μουσική }

e-band.gr – Νέα Δωρεάν Υπηρεσία: «Βίντεο Μελών»

 

Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

e-band.gr –  Νέα Δωρεάν Υπηρεσία: «Βίντεο Μελών»
ΔωρεάνΤο e-band.gr απευθύνεται σε Μουσικούς, Deejays, Συγκροτήματα καθώς και σε όλους τους επαγγελματίες / επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της μουσικής.

Μετά από πάνω από ένα χρόνο λειτουργίας και την εμπιστοσύνη & υποστήριξη που έχει λάβει, το e-band.gr  συνεχίζει δυναμικά να υποστηρίζει την Ελληνική μουσική σκηνή προσθέτοντας μια ακόμη δωρεάν υπηρεσία, τα «Βίντεο Μελών».
 
Πλέον τα μέλη του μπορούν να ανεβάζουν τα μουσικά τους βίντεο με πρωτότυπα κομμάτια ή διασκευές, από όλες τις πλατφόρμες (YouTube, Vimeo, Facebook) σε μια Βίντεο Γκαλερί, δομημένη με κατηγορίες και μουσικά  είδη ώστε οι επισκέπτες να μπορούν εύκολα να πλοηγηθούν και να εξερευνήσουν μουσική από Ελληνικά συγκροτήματα και Έλληνες καλλιτέχνες.
 
Το e-band.gr απευθύνεται σε Μουσικούς, Deejays, Συγκροτήματα καθώς και σε όλους τους επαγγελματίες / επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της μουσικής.
Με ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή, το e-band.gr φέρνει όλους όσοι έχουν σχέση με τον ευρύτερο χώρο της μουσικής σε ένα κοινό διαδικτυακό τόπο έτσι ώστε με λίγα κλικ, χάρη στην έξυπνη αναζήτηση, να βρίσκουν ο ένας τον άλλο βάσει μουσικών και γεωγραφικών κριτηρίων. Παράλληλα δίνει την δυνατότητα στα μέλη του να προβάλουν την δουλειά τους μέσα από παρουσιάσεις, συνεντεύξεις και βίντεο κανάλι.
 
Τι  προσφέρει το  e-band.gr
1. Να φτιάξεις το ατομικό μουσικό προφίλ σου ή της μπάντας σου
2. Να δικτυωθείς με άλλους μουσικούς
3. Να βρίσκεις μουσικούς βάση περιοχής, μουσικού είδους και ιδιότητας
4. Να ανταλλάζεις απευθείας μηνύματα
5. Να δημοσιεύσεις τη δουλειά σου μέσω παρουσίασης ή συνέντευξης.
6, Να ανεβάσεις το Δελτίο Τύπου σου. 
7. Να έρθεις σε επαφή με μάνατζερς κι επιχειρήσεις
8. Να ανεβάσεις τα τραγούδια σου
 
Στους επόμενους μήνες το e-band.gr σχεδιάζει συνεργασίες με ραδιοφωνικούς & Web Radio σταθμούς για την προώθηση των Μελών του, ήδη έχει αρχίσει και προωθεί το Call4Songs με αποτέλεσμα την δημιουργία μιας μουσικής βιβλιοθήκης με πρωτότυπα τραγούδια των μελών του.
Περισσότερα στο: https://e-band.gr/
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ