{ Παιδί }

e-ΚΔΑΠ: Σε λειτουργία η διαδικτυακή κοινότητα από την ΚΕΔΗΘ και τον Δήμο Θεσσαλονίκης


Κατηγορίες: Παιδί

e-ΚΔΑΠ: Σε λειτουργία η διαδικτυακή κοινότητα από την ΚΕΔΗΘ και τον Δήμο ΘεσσαλονίκηςΣε λειτουργία η διαδικτυακή κοινότητα e-ΚΔΑΠ από την ΚΕΔΗΘ και τον Δήμο Θεσσαλονίκης

“Μέσα στη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας, της γενικής απαγόρευσης κυκλοφορίας και της αναστολής λειτουργίας δημοτικών σχολείων και ΚΔΑΠ, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης ανοίγει τον δρόμο των e-ΚΔΑΠ, δηλαδή της διαδικτυακής κοινότητας, μέσω της οποίας θα ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή με τους ωφελούμενους των δομών!
Χαίρομαι και είμαι υπερήφανη για την δημιουργία μιας ζωντανής, ψυχαγωγικής και επιμορφωτικής διαδικτυακής κοινότητας” δήλωσε η Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Θ. κ.Ιωάννα Κοσμοπούλου.
Τα e-ΚΔΑΠ θα επικεντρώνονται στους παρακάτω άξονες:
1. Άμεση υλοποίηση διαδικτυακών εργαστηρίων σύγχρονης τηλεκπαίδευσης σε όλους τους τομείς, στους οποίους τα παιδιά θα απασχολούνταν δια ζώσης στις δομές μας: μουσική, εικαστικά, θέατρο, πληροφορική, χορός, γυμναστική, ασκήσεις λόγου.
2. Βοήθεια στη μελέτη των σχολικών μαθημάτων (συμπεριλαμβανομένων των Αγγλικών) από τους παιδαγωγούς μας μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής skype.
3. Τηλεφωνική και διαδικτυακή συμβουλευτική γραμμή υποστήριξης από την ψυχολόγο και την κοινωνική λειτουργό των δομών μας.
4. Καθημερινές αναρτήσεις για να κρατούν διαδικτυακή συντροφιά σε όλη την οικογένεια με την επιμέλεια εκπαιδευτικών πληθώρας ειδικοτήτων.
Φυσικά και τίποτε δεν υποκαθιστά την ζωντανή διαδικασία της μάθησης και της κοινωνικοποίησης των παιδιών, αλλά πρέπει να δίνουμε λύσεις και διεξόδους.
 
Καλή δύναμη σε όλους με υγεία πάνω απ όλα!
 
 
 
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ