Εβδομαδιαίες προβλέψεις | Ποια ζώδια ευνοούνται από τα άστρα από 27 Απριλίου έως 3 Μαΐου

Εβδομαδιαίες προβλέψεις | Ποια ζώδια ευνοούνται από τα άστρα από 27 Απριλίου έως 3 Μαΐου

Βρισκόμαστε στην 18 εβδομάδα του έτους 2020 – Δευτέρα 27 Απριλίου έως Κυριακή 3 Μαίου

Arcana – Εβδομαδιαίες προβλέψεις 27/4 – 3/5

Ο Απρίλιος βρίσκεται ήδη στην εξώπορτα της Άνοιξης και παραδίδει τα κλειδιά στον τρίτο και τελευταίο μήνα-ένοικο αυτής. Συνοπτικά θα έλεγα ότι ο Απρίλιος υπήρξε ένας μήνας που έδειξε στο σύνολο των περισσότερων ζωδίων- για αρκετό διάστημα τα δόντια του και ίσως προς εξισορρόπηση της συμπαντικής ζυγαριάς, μας αποχαιρετά με πραγματικό χαμόγελο κι όχι με μειδίαμα. Διαβάστε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο για την τρέχουσα εβδομάδα 27 Απριλίου εως και την Κυριακή 3 Μαίου

To cityportal στο Instagram

Κάνοντας follow στη σελίδα του cityportal στο Instagram, έχουμε τη δυνατότητα να συμμετάσχουμε σε διαγωνισμούς για προσκλήσεις, βιβλία, ταξίδα αλλά και πολλές άλλες εκπλήξεις που σας ετοιμάζουμε

ΚΡΙΟΣ

Στις 30 Απριλίου η σύνοδος Ερμή-Ουρανού πυροδοτεί εκπλήξεις στους τομείς των αισθηματικών και των επαγγελματικών με ξαφνικές ειδήσεις που σίγουρα θα σου φανούν ουρανοκατέβατες, όπως κάποια πρόταση για νέα συνεργασία ή ακόμα και ένας νέος δεσμός. Μην ξεχνάς άλλωστε πως ο αγγελιοφόρος των Ολύμπιων θεών, όταν το επιτρέπουν οι αστρικές συνθήκες γνωρίζει τον τρόπο να ξεπερνά περιορισμούς και να ανοίγει παντός τύπου δίαυλους επικοινωνίας.
 
Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σου διευκρινίσω ότι γενικότερα η επικοινωνία δεν αφορά μονάχα ανταλλαγές μηνυμάτων ή τηλεφωνικές κλήσεις με πρόσωπα. Επεκτείνεται βαθύτερα, πολλές φορές με κατεύθυνση προς τον ίδιο μας τον εαυτό ενεργοποιώντας την δημιουργική μας σκέψη, η οποία απαλλάσσεται από σκέψεις τις καθημερινότητας.
 
Αυτή η άνεση στην επικοινωνία θα κορυφωθεί στο τέλος της εβδομάδος (04/05) με άλλη μία σύνοδο του Ερμή αυτή τη φορά με τον Ήλιο, όπου η ημέρα ενδείκνυται για προώθηση της εικόνας σου προς τα έξω αλλά και προμοτάρισμα των επαγγελματικών σου σχεδίων. Το τερπνόν με τα του ωφελίμου.
 
Η συμβουλή μου: Ξέρεις καλύτερα από τον καθένα πως να γοητεύεις τα πλήθη, ιδιαίτερα όταν έχεις βάλει έναν στόχο στο μυαλό σου. Μια παροιμία όμως λέει ότι το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται, για αυτό προσοχή στις 03/05 στις φιλοφρονήσεις και κολακείες που θα εισπράξεις. Το συγκεκριμένο πεδίο ευνοεί εξιδανικεύσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου, ο Απρίλιος σε αποχαιρετά με σκοτσέζικο ντους. Βέβαια για να πω την πάσα αλήθεια σε αυτό το παιχνιδάκι κύριος παίχτης είναι ο Κρόνος , ο οποίος στη συνάντησή του στις 28/04 με τον Ερμή θα δημιουργήσει πρακτικά μικροπροβλήματα στην ροή της καθημερινότητας εντείνοντας την αίσθηση σου ότι οι άλλοι δε σε καταλαβαίνουν.
 
Τα πράγματα όμως φαίνεται να παίρνουν μία νέα τροπή με την σύνοδο Ερμή- Ουρανού την τελευταία μέρα του Απριλίου. Οι δυσκολίες στην επικοινωνία με τους άλλους και η όποια διάθεση για παράπονα θα δώσουν την θέση τους σε εκπλήξεις που καθόλου απίθανο να ξεκινήσουν από την δική σου αλλαγή στάσης. Μία ενασχόληση με κάτι νέο που μπορεί να μην σου είχε τραβήξει ποτέ ξανά το  ενδιαφέρον ( από χόμπι μέχρι κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντός σου) θα ανεβάσει τα επίπεδα της αυτοπεποίθησής σου, εξισορροπώντας την έλλειψη υπομονής που σε διακατείχε το προηγούμενο διάστημα.
 
Με τις ευλογίες της Αφροδίτης στους Διδύμους δεν αποκλείεται η γοητεία σου να λειτουργήσει ως μαγνήτης πάνω σε νέους θαυμαστές, ξεκινώντας έτσι ένα μαγιάτικο ερωτικό παιχνίδι. Ωστόσο χρειάζεται προσοχή διότι σε αυτό το πλαίσιο κυριαρχεί η τάση της εξιδανίκευσης σε πρόσωπα και καταστάσεις οι οποίες ( μερικώς) να βασίζονται σε ψευδαισθήσεις κι όχι σε ρεαλιστικά συναισθήματα.
 
Η συμβουλή μου: Επέδειξε λιγάκι ακόμα υπομονή μέχρι την θριαμβευτική είσοδο του νέου μήνα. Τον έφαγες τον γάιδαρο μην κολλήσεις με άγονο πείσμα στην ουρά του.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Όνειρα, πουλιά μου ταξιδιάρικα φύγατε νωρίς νωρίς, η χειμωνιά μη σας βρει κι έμεινα μονάχος δίχως όνειρα…» λέει ο αοιδός με παράπονο προς το αγαπημένο του πρόσωπο. Αλλά για να μην σε κρατάω σε αγωνία θα σου πω Δίδυμε πως η άνωθεν εισαγωγή δεν χτυπά αστρολογικά τουλάχιστον τον κώδωνα κάποιου επικείμενου χωρισμού ή ρήξης σε διαπροσωπικές σχέσεις.
 
Το αντίθετο θα έλεγα μάλιστα, καθώς η σύνοδος Ερμή-Ουρανού στις 30/04 φέρνουν στο προσκήνιο ευχάριστες ξαφνικές ειδήσεις που αφορούν εν μέρει τα οικονομικά σου και στο μεγαλύτερο σύνολό τους τα αισθηματικά σου με νέες γνωριμίες ή αναζωπύρωση παρόντων σχέσεων. Και λογικά σε αυτό το σημείο θα αναρωτιέσαι πού κολλάει το τραγούδι του  με αυτά που προανέφερα.
 
Σου εφιστώ λοιπόν την προσοχή μιας και είσαι ένα ζώδιο που ταξιδεύει στον αέρα και πολλές φορές αρνείται να πατήσει με τα πόδια του πάνω στην στέρεα γη, ότι στις 3/04 η πλανεύτρα Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου σχηματίζοντας ένα τετράγωνο με τον κυρίαρχο των συναισθημάτων Ποσειδώνα. Αυτός ο σχηματισμός από την μία ελαφρύνει το αίσθημα καταπίεσης του προηγούμενου διαστήματος με αποτέλεσμα να εντείνει βιαστικές αποφάσεις και παρορμητικές κινήσεις. Από την άλλη ευνοεί τον έρωτα και τις σχέσεις
 
Η συμβουλή μου: Πάτησε στη γη και στρέψε την εξυπνάδα σου προς ρεαλιστικούς και εφικτούς στόχους, τώρα που ο αστρολογικός χάρτης αρχίζει να κινείται με θετική ενέργεια.
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τα δύο πόδια σχεδόν έξω από τον εαρινό κύκλο ο Απρίλιος μας εγκαταλείπει στις 28/04 με το τετράγωνο Ερμή ( στον Ταύρο)-Κρόνου( στον Υδροχόο) θέτοντας και  πάλι κάποιες δυσκολίες στον τρόπο που ερχόμαστε σε επαφή με πρόσωπα του οικογενειακού ή επαγγελματικού μας κύκλου. Παρά την τελευταία τρικλοποδιά ενός μήνα που σε γενικές γραμμές ήταν ιδιαίτερα δύσκολος, ο Απρίλιος προσπαθώντας να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα φεύγει από τη ζωή μας με την σύνοδο Ερμή-Ουρανού αντιστρέφοντας κάπως την αρνητική ενέργεια που κληροδότησε.
 
Αυτή η νέα σύνοδος μπορεί να έχει ένα μικρό ψεγάδι, όπως τα ανεβασμένα επίπεδα ανυπομονησίας που σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να μετατραπούν και σε νεύρα, όμως θα χαρίσει ουκ ολίγες ευχάριστες εκπλήξεις σχεδόν σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας. Νέες ειδήσεις, επαγγελματικές προτάσεις από το πουθενά, νέες γνωριμίες είναι ένα δείγμα από τα «αποχαιρετιστήρια δώρα» του Απριλίου.
 
Η αλλαγή της διάθεσης από την μουντίλα του Κρόνου και του Πλούτωνα σε μία επιτέλους ανοιξιάτικη διάθεση θα ενισχυθεί με ολόφρεσκα ερωτικά σκιρτήματα σε αδέσμευτους και δεσμευμένους. Το μόνο μεμπτό σε όλο αυτό το νέο σκηνικό που θα πρέπει να προσέξεις εσύ Καρκίνε είναι η τάση σου να ωραιοποιείς έρωτες με το «καλημέρα σας».
 
Η συμβουλή μου: Οφείλεις να ξεχωρίσεις το φλερτ από την κολακεία. Είναι τόσο διαφορετικά μεταξύ τους σαν τους πόλους μίας μπαταρίας: Άλλη δουλειά κάνει ο θετικός πόλος κι άλλη ο αρνητικός.
 

ΛΕΩΝ

Σε λίγο ξεκινάει ένας νέος μήνας, ο τελευταίος της Άνοιξης που όπως δείχνουν τα αστρολογικά φαινόμενα δεν θα έχει καμία σχέση με τον προκάτοχό του. Δε λέω ότι θα πλεύσουμε σε πελάγη ευτυχίας αλλά οι όψεις και σύνοδοί του είναι σαφώς ευνοϊκότεροι από τους κρόνιους περιορισμούς και τα πλουτώνια συναισθήματα του Απριλίου.
 
Και για του λόγου το αληθές, στις 30/04 η σύνοδος Ερμή-Ουρανού ρίχνει κάτω από την πόρτα σου ειδήσεις για νέες ευκαιρίες πυροδοτώντας την δημιουργικότητά σου και την ανάγκη σου να την εκφράσεις με ποικίλους τρόπους. Από το πιο απλό, όπως να φτιάξεις νέα look με τα ρούχα που ξεγλιστρούν από τις κρεμάστρες της ντουλάπας και βρίσκονται «κρυμμένα» στο σκοτάδι της, μέχρι να αρχίσεις να στέλνεις επαγγελματικά email με νέο τρόπο παρουσίασης των πρωτοποριακών ιδεών σου.
 
Στις 03/05 η Αφροδίτη στους Διδύμους έχει ένα τρυφερό τετ-α-τετ με τον Ποσειδώνα εκτοξεύοντας τον ερωτισμό σου και την διάθεση για νέες συναισθηματικές περιπέτειες στα ύψη. Πρόσεξε μόνο να μην παρασυρθείς από το τραγούδι των Σειρήνων 
 
Η συμβουλή μου: «Αμάρτησε μαζί μου κι έλα» λέει ένα άσμα, αλλά υπάρχει και ένα άλλο που συμπληρώνει « την απιστία εγώ δε την συγχωράω». Στο πλαίσιο της αφροδίσιας επιρροής κοιμούνται σιωπηλά ψευδαισθήσεις για πρόσωπα και καταστάσεις που δεν έχουν μέλλον. Πορεύσου με σύνεση κι όχι με την έπαρση της στιγμής.
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτήν την εβδομάδα ο μεσαίος εαρινός μήνας της Άνοιξης απομακρύνεται από κοντά σου παίρνοντας μαζί του διαμετρικά αντίθετες και έντονες φάσεις των ημερών του. Σε όλο αυτό το διάστημα των κρόνιων περιορισμών και δυσκολιών η οπτική σου απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις αναμφισβήτητα έχει αλλάξει, χωρίς όμως αυτό να σηματοδοτεί- μέχρι πρότινος- κάποια ριζοσπαστική βελτίωση σε πολλούς τομείς της ζωής σου.
 
Τώρα που αρχίζει το τοπίο να καθαρίζει από τις ομίχλες της προηγούμενης περιόδου έστω κι αν αυτό το ξεκαθάρισμα έχει αργούς ρυθμούς, εσύ Παρθένε μου θα μπορέσεις σταδιακά να σηκώσεις την κουρτίνα των αντικατοπτρισμών που σε κρατούσαν σα μαγεμένο μακριά από έναν ρεαλιστικό προγραμματισμό. Με την σύνοδο Ερμή-Ουρανού στις 30/04 θα δεις με καθαρή ματιά τον τρόπο που σκέφτεσαι και ενεργείς προετοιμάζοντας έτσι τον εαυτό σου στο να θέσει στόχους σε νέους ορίζοντες που εκφράζουν αληθινά το εγώ σου.
 
Στο τέλος της εβδομάδος 03/05, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα χτυπά το κουδούνι του νέου μήνα κρατώντας ένα καλάθι γεμάτο από νέες γνωριμίες και ερωτικά φλερτ. Πρόσεξε μιλάμε για φλερτ χωρίς να ξέρουμε που τελειώνει. Αλλά με πολύ εντονο το ερωτικό στοιχείο. Απόλαυσε το, χωρίς τύψεις, η ζωή είναι μικρή, ας τη ζήσουμε όμορφα
 
Η συμβουλή μου: Δε χρειάζεται να  εντάξεις μια νέα γνωριμία  (η μια παλιά που υπάρχει δίπλα σου) σε μια απόλυτη κατηγορία, φιλική, ερωτική, επαγγελματική. Δεν αποκλείεται και ο συνδυασμός. Άνοιξε αυτιά και μάτια και κράτα στην άκρη ότι αξίζει.
 

ΖΥΓΟΣ

Αντικειμενικά ο Απρίλιος υπήρξε ένας κακοδιάθετος μήνας με άμεση επίδραση στις εύθραυστες παλάτζες της ζυγαριάς σου. Οι καθυστερήσεις του Κρόνου, μαζί με τις σκοτεινές πτυχές του Πλούτωνα μεταξύ των άλλων «ευνόησαν» την αναποφασιστικότητά σου με αποτέλεσμα να θέσεις υπό αμφισβήτηση σχέδια, ιδέες ακόμα και τον ίδιο σου τον εαυτό.
 
Όμως ο νέος μήνας που μας υποδέχεται αυτήν την εβδομάδα σε καλωσορίζει με ένα ιδιαίτερο μήνυμα, το οποίο είναι το ακόλουθο: «Η επίτευξη ισορροπιών δεν είναι κατά βάση μία φάση που εξαρτάται αποκλειστικά και μόνον από τις δικές σου ενέργειες. Στο παιχνίδι αυτό κυκλοφορούν ελεύθεροι και αντικειμενικοί λόγοι. Αν λοιπόν συνεχιστεί αυτή η τραμπάλα της αναποφασιστικότητας ελλοχεύει ο κίνδυνος  να πετάξεις ευκαιρίες που πραγματικά αξίζουν.

Για αυτό σπάσε την ρουτίνα των σκέψεών σου με σκέψεις δεύτερης και τρίτης σημασίας π.χ. τι κούρεμα να κάνω τώρα που θα ανοίξουν τα κομμωτήρια και χαλάρωσε προς στιγμήν».

Σε αυτήν την αλλαγή της διάθεσης θα έχεις βοηθούς δύο αστρικά φαινόμενα, την σύνοδο Ερμή-Ουρανού στις 30/04 και το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 03/05 το οποίο θα ελαφρύνει το βάρος των σκέψεων, οδηγώντας τις σε πιο ευχάριστα σημεία όπως ένα ερωτικό παιχνίδι ή ένα φλερτ με κάποιον άγνωστο.
 
Η συμβουλή μου: Ρίξτο λίγο έξω, έστω και με μεταφορικό τρόπο. Ξέφυγε από τα τετριμμένα, κάνε ένα γερό διάλλειμα για να καθαρίσει το μυαλό σου και θα δεις με αβίαστο τρόπο μπροστά σου λύσεις και απαντήσεις.
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στον αστρολογικό απολογισμό του Απριλίου, θα έλεγα πως το τελευταίο διάστημα μπορεί να αισθάνθηκες την ανάγκη να κλειστείς περισσότερο από κάθε άλλη φορά κάτω από την σκοτεινή σου πέτρα, λόγω κάποιων καταστάσεων προερχόμενων τόσο από εξωτερικούς παράγοντες όσο και από σένα τον ίδιο. Τα «πρέπει» τα δικά σου ήρθαν σε σύγκρουση με τα «πρέπει» του συνόλου αλλά και των υποσυνόλων όπως οικογένεια, φίλοι κτλ με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μέσα σου εντονότερη η αίσθηση πως σε παραμελούν ή σε παρεξηγούν
 
Μάλιστα στις 28/04 το συγκεκριμένο αίσθημα θα είναι κάπως αυξημένο λόγω Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο αλλά μέχρι εκεί γιατί ο Απρίλιος σε αποχαιρετά με ένα τελείως διαφορετικό μήνυμα, που μπορείς να το πεις κι ως προάγγελο των αστρικών φαινομένων που θα ακολουθήσουν μέσα στον νέο μήνα της Άνοιξης. Την τελευταία ημέρα του Απριλίου η σύνοδος Ερμή-Ουρανού ανοίγει ξανά τους δίαυλους επικοινωνίας σου με τον έξω κόσμο, με διαφορετική όμως διάθεση από αυτήν που επικρατούσε εδώ καιρό.
 
Έτσι το περιβόητο σεξαπίλ σου αρχίζει και πάλι να παίρνει τα πάνω του και σε αυτό το παιχνίδι θα έχεις υποστηρικτές το δίδυμο Αφροδίτη-Ποσειδώνα που σχηματίζουν ένα ερωτικό τετράγωνο στις 03/05.
 
Η συμβουλή μου: Ποιος θα μπορούσε να προσδιορίσει με μαθηματική ακρίβεια ένα «πρέπει»? Ρητορικό το ερώτημα πράγμα που σημαίνει ότι επιδέχεται πολλαπλές απαντήσεις ή ακόμα και καμία. Το θέμα είναι να έχεις καταλήξει εσύ ο ίδιος στα δικά σου τα «πρέπει» πριν αποφανθείς για την ορθότητα των «πρέπει» των υπολοίπων.
 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το προηγούμενο διάστημα είχες την ευκαιρία να συλλογισθείς κάποιους συγκεκριμένους τρόπους διαχείρισης προσώπων/καταστάσεων και μεθόδων που ακολούθησες ως τώρα, Τοξότη μου. Κι αν έτυχε να μην πέσεις σε κάποια περισυλλογή, στις 28/04 ο Ερμής με τον Κρόνο θα σου δώσουν μία τελευταία ευκαιρία να το πράξεις.
 
Ο χειμαρρώδης χαρακτήρας σου κάποιες φορές δε σου επιτρέπει να κατανοήσεις ότι είναι μάλλον δύσκολο – αν όχι απίθανο- να προσπαθείς να ελέγξεις το πώς σκέφτονται, πώς μιλούν και τι κοσμοθεωρίες πιστεύουν οι γύρω σου. Αν εξαντλείς την φαιά ουσία από το κοφτερό μυαλό σου στο να πείσεις τα άτομα από τον περίγυρό σου ότι πρέπει να ακολουθούν την πορεία των σκέψεών σου χωρίς δεύτερη συζήτηση, τότε το μόνο που θα συνεχίσεις να λαμβάνεις θα είναι άνοστες διαφωνίες.
 
Ευτυχώς για σένα- για να μην πω ευτυχώς για τους άλλους- στις 03/05 ένα μαγιάτικο τετράγωνο ανάμεσα στην θεά Αφροδίτη και στον θεό Ποσειδώνα, θα μαλακώσει την στάση σου αυξάνοντας τα συναισθήματα και μειώνοντας την ισχυρογνωμοσύνη στις επαφές σου με τρίτα πρόσωπα του άμεσου ή έμμεσου περιβάλλοντος. Μάλιστα η στροφή σου αυτή δεν αποκλείεται να μεταφέρει μία φιλική σχέση σε ένα πιο ερωτικό επίπεδο.
 
Η συμβουλή μου: Θέλοντας και μη, οι τόνοι σου θα πέσουν και από μία ανάδρομη πορεία του Δία μέσα στον καινούργιο μήνα του Μαΐου. Για αυτό έχε στο νου, να διοχετεύσεις την φωτιά που νιώθεις μέσα σου προς μία πιο παραγωγική και δημιουργική εστία.
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πριν αρχίσω να μιλώ για την πορεία των άστρων σου αυτής της εβδομάδος και ορμώμενη από την τελευταία παρουσία του Κρόνου στον Υδροχόο (για τον μήνα Απρίλιο, 28/04) πρέπει να σου υπενθυμίσω ότι οι δυσκολίες και τα εμπόδια  είναι ένα είδος crash test για πρόσωπα/καταστάσεις που μας περιτριγυρίζουν και των οποίων τα θεμέλια για τους χ,ψ λόγους έχουν στηθεί από την αρχή στραβά.
 
Μέσα από το «ο παθών μαθών» του Κρόνου, οφείλεις να παραδεχτείς ότι έχεις αποκτήσει μία οξυδερκής οπτική, η οποία μάλιστα θα σου χρησιμεύσει ως ένα ωραιότατο «δεκανίκι» σε μελλοντικές αποφάσεις που αφορούν τα φιλόδοξα σχέδιά σου.
 
Ο Απρίλιος σε αφήνει με μία σύνοδο ανάμεσα στους Ερμή-Ουρανό (30/04) η οποία ενδυναμώνει τις κοινωνικές σου επαφές αφού ο Ερμής θα ανοίξει τους δίαυλους επικοινωνίας που κρατούσαν κλειστούς οι προηγούμενες αστρικές συγκυρίες. Αυτομάτως αυτό θα σε φέρει μπροστά από νέες ειδήσεις και ξαφνικές εκπλήξεις στα επαγγελματικά σου, όπου θα σου δοθεί η ευκαιρία να επιδείξεις για ακόμα μια φορά το κύρος και τον επαγγελματισμό που σε διακρίνει.
 
Η συμβουλή μου: Ίσως για πρώτη φορά θα σε συμβουλέψω να ενεργοποιήσεις τον αυστηρό ορθολογισμό σου ως αμυντικό μηχανισμό απέναντι στο αστρικό τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 03/05 διότι η συναισθηματική πλάνη ( ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο) παίζει πολύ σε αυτήν την ημερομηνία. Αν και ξέρεις να ανταποκρίνεσαι επάξια σε προκλήσεις, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μπλεχτείς σε κάτι που δε σε εκφράζει ή που δεν σου προσφέρει τίποτα.
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν κοιτάξεις τον μήνα Απρίλιο μέχρι στιγμής από το παράθυρο της καθημερινότητάς σου, θα παρατηρήσεις ότι η στάση του απέναντι σε σένα ακολούθησε δύο υδάτινα φαινόμενα: την άμπωτη και την παλίρροια και συ πάνω σε μία βάρκα να σε τραβάει το ρεύμα μία προς τα μπρος και μία προς τα πίσω. Βέβαια για να πούμε και του στραβού το δίκιο, ο έρμος ο Απρίλιος δεν ευθύνεται για τις ταραχές των υδάτων παρά οι αστρικές όψεις των πλανητών και κυρίως οι συγκεκριμένες στάσεις κάποιων κυρίων, ονόματα δε λέμε βλέπε Κρόνος, Πλούτωνας κτλ.
 
Στην αστρολογία όμως παρά τα όποια σκαμπανεβάσματα κι όσο απίθανο κι αν ακουστεί αυτό που θα σου πω, δεν υπάρχει «καθαρόαιμος κακός». Ακόμα και το φοβερό δίδυμο Κρόνος-Πλούτωνας ή ένας ανάδρομος Ερμής φέρνουν μπροστά μας ευκαιρίες για μία αλλαγή προς το καλύτερο, έστω και με ανορθόδοξο τρόπο. Επί παραδείγματι, τώρα στις 28/04 το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου αν και σκορπίζει ηχητικά παράσιτα στην επικοινωνία με απολογισμό μικρά πρακτικά προβλήματα, δημιουργεί ένα γόνιμο υπέδαφος για να κατανοήσεις τους λόγους που συμβαίνουν όλα αυτά και να χαράξεις μία νέα πορεία ή να αναθεωρήσεις κάποιες ιδέες σου.
 
Μελλοντικά ( και δεν μιλώ για δέκα χρόνια από τώρα αλλά για μερικές ημέρες από την άνωθεν ημερομηνία και πιο συγκεκριμένα για τις 03/05) μία τέτοια προετοιμασία θα σου φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμη απέναντι στο τετράγωνο που σχηματίζουν η πλανεύτρα Αφροδίτη με τον γητευτή των συναισθημάτων Ποσειδώνα. Αυτό το τετράγωνο μπορεί να ευνοεί νέες γνωριμίες και ερωτικές σχέσεις, ωστόσο κρύβει πολλές παγίδες όπως ψευδαισθήσεις και εξιδανικευμένα συμπεράσματα για το άλλο πρόσωπο.
 
Η συμβουλή μου: Ξέχνα τις μεγάλες αναποδιές του Απριλίου. Ο Μάιος φέρνει σταδιακά την σταθερότητα που αναζητάς παράλληλα με την προοπτική να αντιληφθείς καλύτερα ορισμένες υποθέσεις από τα παλιά, των οποίων στοιχεία θα αξιολογήσεις και θα χρησιμοποιήσεις στο άμεσο μέλλον. Όλα αυτά όμως απαιτούν ένα πράγμα από εσένα: να βάλεις τον εξτρεμισμό σου σε σίγαση.
 

ΙΧΘΥΣ

Πες ότι ήταν ένα κακό όνειρο, πες ότι ο Απρίλιος ήταν ένα ψυχρό ανέκδοτο χωρίς ίχνος αστεϊσμού, πες ότι θέλεις τώρα που οι αστρολογικές όψεις του Απριλίου παραδίδουν την σκυτάλη στις νέες όψεις του τελευταίου και πιο θερμού μήνα της Άνοιξης. Δε σου υπόσχομαι λαγούς με πετραχήλια αλλά σίγουρα μπορώ να σου υποσχεθώ για ένα πιο ξεκάθαρο τοπίο από τις υγρές και σκοτεινές ομίχλες του Απριλίου.
 
Φεύγουν τα όποια σύννεφα στον τρόπο και στην ποιότητα επικοινωνίας που είχες με τους άλλους. Και τα αποτελέσματα αυτής της κάθαρσης είναι άμεσα και συνοδεύονται από σωρεία ξαφνικών ειδήσεων και εκπλήξεων, θαρρείς και περίμεναν να καθαρίσουν οι συμπαντικές γραμμές για να εμφανιστούν.
 
Το κερασάκι δε στην τούρτα  θα προσθέσει στο προφίλ σου γοητεία και δημοτικότητα. Ξαφνικά και από το πουθενά, από φίλους μέχρι μέλη της οικογενείας σου θα ανακαλύψουν ότι δίπλα τους στέκεται ένα άτομο το οποίο παρά τις προσωπικές του ανασφάλειες διαθέτει δύο μεγάλα προτερήματα: υπομονή και προθυμία να βοηθήσει όποιον του το ζητήσει.
 
Η συμβουλή μου: Το ψυχανεμίζομαι ότι σε κάποια άλλη ζωή, εσείς τα ψαράκια, θα ήσασταν μετενσάρκωση της Ζαν ντ?Αρκ ή της μητέρας Τερέζας. Φυσικά δεν υπάρχει τίποτα το αρνητικό σε αυτό. Εκεί όμως που μπορεί να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα ή καλύτερα να πω κάποια παρανόηση είναι στην μετάφραση από μέρος σου του «ευχαριστώ» ή του φιλικού φιλιού στο μάγουλο. 

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως