Έδωσε αντρίκια απάντηση στη χυδαιότητα που τους έστειλαν

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη ζευγάρι και ερωτευμένοι περιμένουν το πρώτο του παιδί. Παρόλα αυτά υπάρχουν χρήστες στα social που δεν σέβονται την όμορφη αυτή περίοδο του ζευγαριού και εξακολουθούν να στέλνουν  προσβλητικά μηνύματα.


Έγκυος η Ιωάννα Τούνη – συγκινητική ανάρτηση


Πρόσφατα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέβασε μία φωτογραφία από τη μέρα που το ζευγάρι έμαθε ότι θα αποκτήσει γιο και γι αυτό έβαψαν με μπλε χρώμα τα ρούχα τους στο πάρτι που ακολούθησε

Ένα από τα πιο μικρόψυχα σχόλια που δέχτηκε, ήταν το: «Θα του δείξετε και την τσόντα της μαμάς του όταν μεγαλώσει;». Το μήνυμα αναφέρεται στο revenge porn βίντεο (εκδικητικό βίντεο πορνό) που έδειχνε ιδιωτικές στιγμές της Ιωάννας Τούνη. Το βίντεο είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο πριν περίπου δυο χρόνια και δημιούργησε πολλά ψυχολογικά προβλήματα στην Τούνη, όπως η ίδια είχε εξομολογηθεί σε κάποια συνέντευξη της

Μέσα από ανάρτησή του στο Instagram, Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, αντέδρασε και μοιράστηκε το σχόλιο που δέχτηκε για τη σύντροφό του που ήταν ένα από τα πλέον χυδαίας νοοτροπίας μήνυμα. Και μάλιστα αυτήν την απρέπεια με το προσβλητικό μήνυμα, την διέπραξε μία άλλη …γυναίκα.

Απαντώντας ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που δεν μάσησε από την προσβλητική ανάρτηση για τη γυναίκα του, έστειλε την πιο αντρίκια απάντηση στη χυδαιότητα : «Υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι Αν μπορείς να τους πεις!! Και είναι και γυναίκα!!!».(σ.σ. η αποστολέας του μηνύματος)

 

Ιωάννα Τούνη: «Πάτε σε κανέναν ψυχολόγο, δεν είναι κακό»