{ Τελευταία νέα }

ΕΔΠΠΙ: Μπλοκάρισμα τουλάχιστον 250 ιστοσελίδων για προσβολή της Πνευματικής Ιδιοκτησίας

 

Κατηγορίες: Ελλάδα

ΕΔΠΠΙ: Μπλοκάρισμα τουλάχιστον 250 ιστοσελίδων για προσβολή της Πνευματικής ΙδιοκτησίαςΕΔΠΠΙ: Μπλοκάρισμα τουλάχιστον 250 ιστοσελίδων για Προσβολή της Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Διακόπτεται η πρόσβαση σε περισσότερες από 250 ελληνικές και ξένες ιστοσελίδες, με απόφαση της Επιτροπής για τη Διαδικτυακή Προσβολή της Πνευματικής Ιδιοκτησίας  (ΕΔΠΠΙ).
 
?Οπως έγινε γνωστό, η ΕΔΠΠΙ συνεδρίασε μυστικά, σε πλήρη απαρτία, την περασμένη Τετάρτη και αποφάσισε τη διακοπή πρόσβασης σε πάνω από 250 domains.
 
Η απόφαση αφορά σε πολλούς ιστοτόπους, όπως διάφορα domains του gamato, του xrysoi, teniesonline και tenies-online, oipeirates.tv και .se, tainio-mania.co, liomenoi.com, magico.one, substv.club και substv.gr, subs4free.info.
 
Η ΕΔΠΠΙ αποφάσισε να μπλοκάρει σημαντικό αριθμό proxy domains που οδηγούσαν στο thepiratebay.org αλλά και domains του YTS. Έχει δώσει εντολή εντός 48 ωρών από την κοινοποίηση της απόφασης «να διακοπεί η πρόσβαση στους χρήστες του διαδικτύου από τις εταιρείες – παρόχους, οι οποίες έχουν νομίμως αδειοδοτηθεί και είναι νομίμως καταχωρισμένες» στο σχετικό μητρώο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ