Εδώ και περισσότερα από τέσσερα χρόνια, ο δικτυακός τόπος τοβιβλίο.net έχει βάλει τη λογοτεχνία στο ρυθμό της εποχής μας!

Εδώ και περισσότερα από τέσσερα χρόνια, ο δικτυακός τόπος τοβιβλίο.net έχει βάλει τη λογοτεχνία στο ρυθμό της εποχής μας!

Εδώ και περισσότερα από τέσσερα χρόνια, ο δικτυακός τόπος τοβιβλίο.net (https://tovivlio.net) έχει βάλει τη λογοτεχνία στο ρυθμό της εποχής μας! Λογοτεχνία σε πραγματικό χρόνο, η οποία είναι ανοιχτή και διαθέσιμη σε όλους.
 
Τι είναι τοβιβλίο.net; Είναι ένας σύγχρονος λογοτεχνικός ιστότοπος, ένα μεγάλο λογοτεχνικό περιοδικό με κριτικές βιβλίων, λογοτεχνική επικαιρότητα, δημοσιεύσεις έργων 800 και πλέον δημιουργών, δημιουργία και διάθεση δωρεάν ηλεκτρονικών βιβλίων. Σε συνεργασία με όλους τους εκδοτικούς οίκους ενημερώνει τους αναγνώστες του για όλες τις κυκλοφορίες αλλά και παρουσιάσεις νέων βιβλίων, ενώ ταυτόχρονα παρακολουθεί και γνωστοποιεί τους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο. Ο δικτυακός τόπος τοβιβλίο.net είναι ένας ζωντανός οργανισμός που εξελίσσεται με το χρόνο, πολυσυλλεκτικός μα κυρίως αξιόπιστος που μεγαλώνει μέρα με την ημέρα κι ακολουθεί τα χνάρια της σύγχρονης –και όχι μόνο- ελληνικής και παγκόσμιας λογοτεχνίας. Με πλήθος μελών που αριθμεί αρκετές χιλιάδες, με φιλοσοφία ανοιχτή και πάντα με σεβασμό στο δημιουργό αλλά και τον αναγνώστη, με λογοτεχνικές δράσεις που ανανεώνονται διαρκώς και χωρίς ημερομηνία λήξης, κάνει πράξη την ιδέα πίσω από τη δημιουργία του. Λογοτεχνία σε πραγματικό χρόνο!
 
Ιστοσελίδα: https://tovivlio.net
Επικοινωνία: info@tovivlio.net