Eδώ Θεσσαλονίκη: Ντόπια μπίρα

Eδώ Θεσσαλονίκη: Ντόπια μπίρα

Η Αλεξάνδρα Ανθίδου αναζητεί εξαιρετικές γεύσεις στις γειτονιές του Βορρά
Ναι, η Θεσσαλονίκη απέκτησε την πρώτη της μικροζυθοποιία, η οποία κατάφερε μέσα σε διάστημα λίγων μηνών να απλώσει τη φήμη της πέρα από τα σύνορα του νομού. Οι ιδιοκτήτες της, μια ομάδα νέων και ιδιαίτερα δημιουργικών επιχειρηματιών, η Λίνα Δόμβρου, ο Αντώνης Μουστάκας, ο Θωμάς Ευαγγελόπουλος και ο Νίκος Ρόιδος, την ονόμασαν Αλη και προς το παρόν παράγουν δύο ετικέτες με φρέσκια, απαστερίωτη και αφιλτράριστη μπίρα: τη σταρένια και αρκετά ελαφριά Weiss με άρωμα γαρίφαλου, πορτοκαλιού και μπανάνας και την IPA (India Pale Ale), γλυκιά στην αρχή, με έντονο άρωμα από γλυκό τριαντάφυλλο, ψωμί και εσπεριδοειδή, και αρκετά πικρή στο τέλος, χαρακτηριστικό της ποικιλίας λυκίσκου Cascade, η οποία χρησιμοποιείται στη συγκεκριμένη μπίρα. Η ομάδα της Αλη έχει πολλά σχέδια για περισσότερες μπιροπροτάσεις, τις οποίες περιμένουμε σύντομα!
 
 
Αλη: Μικροζυθοποιία Θεσσαλονίκης ΕΠΕ,
ΒΙΠΕΘ Σίνδος, Ο.Τ. 19-9 (επισκέψιμος χώρος),
τηλ. 2310 569 939, 
www.facebook.com/alibeerthessaloniki
πηγη vimagourmet
Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε