Έδωσε σε μέντιουμ 95.000 ευρώ!

Έδωσε σε μέντιουμ 95.000 ευρώ!

Παρίστανε το μέντιουμ και με τη βοήθεια δύο γυναικών συνεργών του εξαπάτησε γυναίκα, από την οποία μέσα σε ένα χρόνο απέσπασε το ποσό των 95.000 ευρώ, όπως κατήγγειλε η ίδια στην ασφάλεια. Σε βάρος των τριών σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και εκβίαση.
 
Όπως κατήγγειλε η 38χρονη από τον περσινό Απρίλιο μέχρι και τον περασμένο Φεβρουάριο ένας 33χρονος, που της συστήθηκε ως μελλοντολόγος της αποσπούσε χρηματικά ποσά, μιλώντας μαζί της μόνο μέσω τηλεφώνου. Τα χρήματα παρέδιδε η γυναίκα στις δύο κατηγορούμενες συνεργούς του 33χρονου, 50 και 76 χρόνων.
 
Τα μεγαλύτερα προβλήματα, εκτός της απώλειας των χρημάτων ξεκίνησαν όταν ο 33χρονος, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, άρχισε να την εκβιάζει ότι θα αποκαλύψει προσωπικά της αρχεία στο διαδίκτυο το δίμηνο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου, με σκοπό να αποσπάσει επιπλέον χρηματικά ποσά.
 
Στην έρευνα που έκανε η αστυνομία στο σπίτι του 33χρονου κατέσχεσε τραπουλόχαρτα χαρτομαντείας, έναν υπολογιστή και έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο. Η αστυνομία ερευνά εάν το ίδιο πρόσωπο εξαπάτησε και άλλους στη Φλώρινα.
 
Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Μακεδονία» το Σάββατο 22 Απριλίου 2017