Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος

Έφυγε από εκδήλωση ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος: Αντίκρισα το θέαμα που πάντα με φοβίζει

Με ανάρτησή του ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος περιέγραψε το τι του συνέβη κατά τη διάρκεια μίας εκδήλωσης στην οποία είχε προσκληθεί.

Όπως δήλωσε στο Facebook, μόλις έφτασε στον χώρο αντίκρισε “το θέαμα” που πάντα τον φοβίζει.

Η είσοδος με τα σκαλιά ήταν το εμπόδιο της συμμετοχής του στην εκδήλωση, με αποτέλεσμα ο ευρωβουλευτής να γυρίσει σπίτι του “απογοητευμένος” και “πολύ στενοχωρημένος”.

Εκείνη τη στιγμή δεν ήμουν μόνο εγώ σε αυτό το σημείο, ήμασταν όλοι οι χρήστες αναπηρικού αμαξιδίου που αναζητούμε τη δυνατότητα να συμμετέχουμε από οποιοδήποτε αξίωμα στη ζωή!” σημείωσε μεταξύ άλλων, αναρτώντας και μία σχετική φωτογραφία από τον επίμαχο χώρο.

Ακολουθεί ανάρτηση του Στέλιου Κυμπουρόπουλου

Σήμερα γύρισα πολύ στεναχωρημένος σπίτι μου… Ήμουν καλεσμένος σε μια επίσημη εκδήλωση, όχι κομματική, θα το έλεγα πολιτιστική-κοινωνική καλύτερα. Και μόλις έφτασα αντίκρισα το θέαμα που πάντα με φοβίζει… Μια είσοδο με αρκετά σκαλιά!

Το εμπόδιο της συμμετοχής μου ήταν εκεί! Το εμπόδιο της κοινωνικότητάς μου ήταν μπροστά μου! Εκείνη τη στιγμή δεν ήμουν μόνο εγώ σε αυτό το σημείο, ήμασταν όλοι οι χρήστες αναπηρικού αμαξιδίου που αναζητούμε τη δυνατότητα να συμμετέχουμε από οποιοδήποτε αξίωμα στη ζωή! Τελικά, την άφησα πίσω μου την εκδήλωση απογοητευμένος.

Αλλά αν δε δηλώσουμε στην κοινωνία τι είναι αυτό που μας ενοχλεί για να ζήσουμε καλύτερα, πως τελικά θα την αλλάξουμε;

Σημείωση συντάκτη. Η ισότιμη πρόσβαση και η ενεργητική συμμετοχή όλων στην πολιτιστική ζωή πρέπει επιτέλους να γίνει μέρος της καθημερινότητας των πολιτών ΚΑΙ στην Ελλάδα.

#ΑΜΕΑ

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως